Victorie clară în testul cu CS Păuleşti

FC Petrolul a susţinut, în această după-amiază, un meci test pe terenul formaţiei de eşalon judeţean CS Păuleşti, antrenorul Leo Grozavu având posibilitatea să le ofere minute de joc şi celor care au evoluat mai puţin, sau chiar deloc, în acest sezon.

Astfel, „lupii” au început confruntarea cu un „11” alcătuit din Isvoranu – Neziri, Antoche, Danci, Ţicu – Cruceru, Chindriş – Grecu, Stînă, Velisar – Tamuz, pentru ca, după pauză, să mai intre pe teren Bolboaşă – Ştefănescu, Lumu, Ene, Ristea şi Saim Tudor.

Testul a fost la discreţia petroliştilor, cei care s-au impus cu scorul de 8-1 (3-1), golurile fiind marcate de către Toto Tamuz (6, 57 – pen), Neziri (20, 68), Velisar (37), Ştefănescu (49, 88) şi Lumu (81), pentru gazde punctând S. Costache (30, pen.).

După cum se poate remarca, Toto Tamuz şi-a făcut revenirea în tricoul petroliştilor cu o „dublă”, petrecând pe teren mai bine de o oră, iar în efectivul de start s-a regăsit şi tânărul mijlocaş Victor Stână (20 ani), un internaţional „U21” al naţionalei Republicii Moldova, ce a evoluat ultima dată pentru Zimbru Chişinău şi care se pregăteşte, în această perioadă, alături de „galben-albaştri”. De asemenea, un alt nume nou este acela al tânărului fundaş central Antonio Ristea (17 ani), un produs al CCJ al FC Petrolul, revenit, de curând, la Ploieşti, după o experienţă în Germania.

Petroliştii îşi vor continua, zilele următoare, programul normal de antrenamente, iar sâmbătă vor pleca spre Cluj, acolo unde, duminică, de la ora 18.00, vor susţine derbiul cu Universitatea.

Următorul meci

Meciuri

DatăEvenimentOră/Rezultat

Clasament

LocClubMPct
13064
23055
33053
43049
53043