Victorie clară în testul cu CSO Plopeni

Echipa noastră a terminat săptămâna cu un joc test, în care adversară i-a fost divizionara a treia CSO Plopeni. Disputat pe cocheta bază sportivă de la Ariceștii Rahtivani, meciul s-a încheiat cu scorul de 5-0 (3-0), pentru „lupi” marcând Saim Tudor, de două ori, Constantinescu, Horj și Măzărache.

Având un lot numeros la dispoziție, Nicolae Constantin caută să-ți tină „în priză” elevii și să le ofere tuturor posibilitatea să joace. Astfel, la două zile distanță de primul meci oficial al anului, încheiat prematur la Timișoara, staff-ul tehnic al „galben-albaștrilor” a perfectat un test în compania formației de eșalon trei CSO Plopeni, în care au evoluat atât jucătorii care au fost rezerve în partida de pe „Dan Păltinișanu”, cât și cei care n-au făcut deplasarea.

„Lupii” au aliniat, astăzi, o formulă de start alcătuită din Moroz – Pashov, Meijers, Sabău, Velisar – Chindriș (cpt), Prejmerean – Constantinescu, Cioiu, Saim Tudor – Jarovic. Imediat după pauză au intrat Duță, Lică, Horj, Olaru, Tolea, Măzărache, Coman și David Ilie, iar pe parcursul reprizei secunde s-a apelat și la tânărul portar Jercălău.

Raportul de forțe din teren a fost unul dezechilibrat, formația noastră dominând confruntarea de la un capăt la celălalt. Saim Tudor (13) a deschis scorul, cu un voleu expediat din mijlocul careului, tot el majorând diferența nouă minute mai târziu, atunci când, cu un șut de la 12 metri, a plasat balonul lângă butul din stânga. Până la pauză a mai înscris Constantinescu (34), cu un șut din lateral dreapta, la colțul scurt, iar, după reluare, Horj (74) și-a făcut debutul cu gol în tricoul „lupilor”, punctând, cu o lovitură de cap, la un corner bătut de pe dreapta. Scorul final, 5-0, l-a stabilit Simon Măzărache (84), cu o reluare din preajma punctului cu var.

De subliniat condițiile excelente în care s-a disputat jocul de astăzi, pe frumoasa bază sportivă de la Ariceștii Rahtivani, organizarea întâlnirii fiind facilitată de către edilii comunei, primarul Gheorghe Orbu și viceprimarul Cristian Brătășanu, și de responsabilul clubului local, fostul fotbalist Gheorghe Rohat. Mulțumiri!

Foto: Cristi Stavri.

Următorul meci

Meciuri

DatăEvenimentOră/Rezultat

Clasament

LocClubMPct
13064
23055
33053
43049
53043