Viitorul Pandurii Tg. Jiu – FC Petrolul / Duel pentru primul loc în grupa de play-out

Trei jocuri îi mai despart de petroliști de finalul sezonului, iar singura miză a elevilor lui Octavian Grigore a rămas aceea a ocupării primului loc în Grupa B din play-out. Poziție pe care „lupii” și-o pot securiza mâine, pe terenul Viitorului Pandurii Tg. Jiu, într-un meci restant din etapa a treia a acestei faze a competiției. Partida va începe la ora 17.00 și va fi preluată, live, de către canalul oficial de YouTube al clubului nostru, FCP TV (aici).

Ambele echipe au câte 35 de puncte, însă niciuna n-a arătat, în play-out, că poate depăși șocul ratării calificării în zona unde se duce lupta pentru promovare. Doar câte o victorie de fiecare parte, a Petrolului la Reșița, iar a Viitorului la Bacău, și rămâne de văzut dacă, mâine, cele două combatante vor găsi resursele, de moral și de orgoliu, necesare pentru a ridica meciul peste nivelul unuia de vacanță!

Petroliștii au plecat, după antrenamentul din această dimineață, spre Tg. Jiu, acolo unde vor evolua pentru cea de-a treia oară, în această stagiune, pe arena „Tudor Vladimirescu”. A fost, mai întâi, jocul cu Viitorul, încheiat nedecis, 1-1, în etapa a șasea a sezonului regular, și, la începutul acestui an, confruntarea câștigată cu cealaltă echipă a orașului, Pandurii (scor 4-0).

Din efectivul „galben-albaștrilor” nu vor face parte mai mulți jucători, Kitanov, Huja, Romario Moise, Mitrea și Balint fiind indisponibili din cauza unor probleme de natură medicală. Tot o accidentare a acuzat și Nir Lax, o leziune musculară, iar cum aceasta l-ar fi fi adus în situația de a nu mai putea evolua până la finalul campionatului, mijlocașul israelian a ajuns la un acord cu clubul nostru pentru rezilierea angajamentului, despărțirea devenind oficială începând de astăzi.

Întâlnirea de la Tg. Jiu va fi condusă de către o brigadă alcătuită din Vasile Buzea (București) – Ovidiu Timar (Oradea) și Călin Cimponeriu (Lugoj), arbitru de rezervă fiind Alina Ionela Peșu (Craiova). Întâlnirea nu va fi preluată de către posturile deținătoare de drepturi TV pentru eșalonul secund, dar va fi transmisă de către canalul oficial de YouTube al clubul nostru, FCP TV (aici).

După jocul de mâine, Petrolul va evolua, duminică, pe terenul Unirii Slobozia (ora 12.30), Apoi, în etapa a VI-a, programată pe 30 aprilie, formația noastră va avea liber, urmând să își ia la revedere de la actuala stagiune pe 8 mai, în meciul, de pe „Ilie Oană”, cu Aerostar Bacău.

Următorul meci

FC Petrolul Ploiești vs Sepsi OSK Sfântu Gheorghe

Stadion Ilie Oană
Cupa Romaniei

Meciuri

DatăEvenimentOră/Rezultat

Clasament

LocClubMPct
11837
21832
31832
41831
51826