Viorel Moldovan: „Avem capacitatea să trecem de Politehnica Iași!”

FC Petrolul va debuta oficial, în noul an, cu o confruntare în care va avea ca adversară o formație de prim-eșalon. „Lupii” și-au aflat, astăzi, rivala din Cupa României, iar FC Politehnica Iași, penultima clasată din Liga I, va veni pe „Ilie Oană”, pentru întâlnirea din optimile competiției.

Tehnicianul „galben-albaștrilor” a comentat tragerea la sorți, spunând că este încrezător în șansele pe care echipa sa le are pentru a se califica în sferturile de finală. „Nu aveam preferințe înainte de tragerea la sorți! Nu luasem în calcul pe nimeni, în mod special, pentru că obiectivul nostru este acela de a merge cât mai departe. Vom întâlni o formație din primul eșalon, o echipă valoroasă, dar sunt convins că avem potențialul și capacitatea necesară pentru a câștiga această confruntare”, a afirmat Viorel Moldovan.

„Este bine că jucăm acasă și, în același timp, cred că va fi și prilejul potrivit pentru a vedea unde ne aflăm în acest moment. Vom avea timp, apoi, să pregătim și debutul în campionat, accederea în play-off fiind, evident, prioritatea noastră. Dar asta nu înseamnă că vom neglija Cupa României, o competiție pe care o respectăm și în care ne dorim să avem un parcurs cât mai lung”, a adăugat Viorel Moldovan.

Partida dintre FC Petrolul Ploiești și FC Politehnica Iași se va disputa pe „Ilie Oană”, în intervalul 9-11 februarie, programul exact urmând să fie stabilit în funcție de opțiunile deținătorilor de drepturi TV.

Următorul meci

FC Petrolul Ploiești vs FC Politehnica Iași (On time)

Stadion Ilie Oană
Cupa Romaniei

Clasament

LocClubMPct
11430
21426
31426
41424
51424