1-1 în meciul amical cu FC Voluntari

Al doilea test susținut, la interval de 24 de ore, de către petroliști, contra unei prim-divizionare, s-a încheiat cu o remiză, 1-1 (0-1) cu FC Voluntari.

Ieri, elevii lui Viorel Moldovan au încheiat stagiul de la Poiana Brașov, cu un meci pierdut, la mare luptă, în fața lui Sepsi Sf. Gheorghe (4-5). „Lupii” s-au întors, aseară, acasă, dar n-au avut parte de niciun moment de respiro, pentru că, în această după-amiază, și-au verificat, din nou, forțele cu o echipă de prim-eșalon.

La baza FRF de la Buftea, Petrolul a întâlnit-o pe FC Voluntari, într-o reeditare, practic, a meciului amical disputat în urmă cu o circa o lună, atunci când ilfovenii câștigau cu un imposibil de repetat 8-2! Așa cum era de așteptat, lucrurile au stat cu totul altfel astăzi, iar după cele 90 de minute cele două echipe au încheiat nedecis, 1-1, împărțindu-și doar reprizele câștigate.

Viorel Moldovan a mers pe o formulă de start alcătuită din jucătorii care n-au evoluat niciun minut în partida de ieri, menținând același „11” pe toată durata întâlnirii: Kitanov – Mendoza, Meijers, Manolache, Țicu – Nir Lax – Bratu, Salifu, Ekollo, Roige – Balint. Petroliștii au avut prima mare șansă de gol a meciului, la lovitura de cap a lui Manolache (30), respinsă in-extremis de spaniolul Lavin, dar adversarii au fost cei care au deschis scorul, Adrian Popa înscriind cu patru minute înainte de pauză.

În debutul părții secunde, Bratu (49) a restabilit egalitatea, executând excelent o lovitură liberă de la 20 de metri, zonă centrală, în dreapta lui Rîmniceanu, până la final „lupii” având câteva șanse importante să tranșeze ostilitățile. Cea mai mare atunci când Balint (58) a fost faultat în suprafața de pedeapsă adversă, iar mijlocașul Nir Lax a executat lovitura de pedeapsă în stânga lui Rîmniceanu, adică tot acolo unde a plecat și portarul ilfovenilor, cel care a reușit, astfel, să respingă balonul.

S-a terminat 1-1, petroliștii încheind, așadar, o săptămână de pauză forțată în plin sezon, în condițiile în care meciul pe care ar fi trebuit să-l dispute, în campionat, cu CSM Slatina a fost reprogramat pentru data de 28 octombrie. Următorul josc oficial al formației noastre se va disputa duminica viitoare, de la ora 14.30, pe terenul nou-promovatei ACS Fotbal Comuna Recea.

 

Următorul meci

Meciuri

DatăEvenimentOră/Rezultat

Clasament

LocClubMPct
13064
23055
33053
43049
53043