Ceremonie de suflet

La Biserica Sfântul Nicolae Nou din Ploiești s-a desfășurat, astăzi, o slujbă religioasă, ocazionată de refacerea unui monument ridicat, încă din anul 2012, în curtea lăcașului de cult, pentru a-i omagiona pe care au făcut istorie și au adus glorie echipei Petrolul și orașului Ploiești.

Este o zi binecuvântată pentru noi ca și ploieșteni, pentru că am hotărât și rânduit, cu voia lui Dumnezeu, să refacem acest monument, să-l actualizăm și să-l redăm celor care, poate, nu cunosc istoria”, a mărturisit preotul Vicențiu Dumitru, cel care a făcut posibilă refacerea acestui monument, cu sprijinul mai multor susținători ai Petrolului Ploiești.

M-a emoționat gestul celor care au contribuit la necesitatea restaurării monumentului. Emoțiile vin și pentru că o parte dintre cei trecuți în neființă mi-au fost antrenori, buni prieteni sau colegi. Dumnezeu să-i odihnească!”, a spus și președintele „galben-albaștrilor”, Costel Lazăr.

La ceremonia de astăzi au participat, alături de suporteri ai Petrolului, și componenții echipei și ai staffului tehnic și administrativ, dar și antrenorii de la Centrul de Copii și Juniori al clubului nostru.

Următorul meci

Meciuri

DatăEvenimentOră/Rezultat

Clasament

LocClubMPct
13064
23055
33053
43049
53043