Susține Petrolul prin redirecționarea a 3,5% din impozitul pe venit!

Legislația actuală dă o șansă și sportului din România, o formă cât se poate de transparentă prin care fiecare dintre noi poate decide ce destinație să dea unui procent de 3,5% din impozitul pe care oricum îl plătim. De ce nu am face un mic efort, cât să completăm și să depunem un formular (F230), știind astfel cu exactitate unde vor ajunge acești bani?

Petrolul este mai mult decât o echipă de fotbal, este un fenomen, o stare de spirit. Istoria tumultoasă a clubului a trecut prin toate situațiile posibile: câștigarea campionatului, a Cupei României, retrogradarea până în liga a patra… și din nou în top! Vrem să repetăm performanțele, nu eșecurile!

Acum, suntem sus, suntem în SuperLigă, suntem acolo unde ne este locul. Și o facem onorabil, mult peste așteptările din anul revenirii. Și o facem fără compromisuri, departe de situațiile financiare oneroase. Voi, suporterii, vreți performanță! Noi, cei care vremelnic conducem acest club, avem aceleași aspirații! Suntem o comunitate și suntem puternici. Am dovedit-o împreună! Și tot împreună muncim pentru a nu se pierde strălucirea acestul club, fenomenul numit Petrolul Ploiești.

Pentru toate acestea este nevoie de un buget care să ne permită să ne atingem obiectivele. Este nevoie de mai mult decât are astăzi Petrolul, este nevoie de implicare pe toate planurile. Acesta este motivul pentru care ACUM vă reamintim că puteți decide fiecare în parte unde să direcționați 3,5 % din impozitul anual. Banii au fost oricum reținuți de statul român ca impozit pentru veniturile din anul trecut. Mai departe nu știm unde și cum se cheltuiesc aceste sume. Știți forte bine că multe nu s-au făcut pentru contribuabili. Dar, prin completarea și depunerea la ANAF a formularului F230, avem șansa să consolidăm bugetul echipei și să devenim cu adevărat puternici, să spunem statului român unde îl obligăm să trimită o parte din acești bani. Nu vă costă nimic în plus față de ceea ce oricum ați plătit la stat, poate doar un mic răgaz destinat completării formularului.

Alături de noi au fost și vor fi suporterii. Alături de noi au venit sponsorii. Construim nu doar pentru ziua de mâine, ci pentru viitor, pe lângă cheltuielile curente investind în centrul de copii și juniori. Am pornit de la minus și pas cu pas se văd semnele progresului, dar este nevoie de mai mult.

Noua echipă de conducere a Petrolului Ploiești va asigura transparența totală, informându-vă periodic despre situația financiară a clubului.

CUM POȚI AJUTA

– intri aici 2Formular 230 Petrolul[1] , printezi și completezi formularul cu datele tale personale, îl aduci la magazinul oficial al clubului nostru (str. Alexandru Vlahuță, stadion „Ilie Oană”, program: luni-vineri 10.00-18.00, sâmbătă 10.00 – 12.00), iar mai departe ne ocupăm noi. De asemenea, de mâine, poți găsi formularul F230 direct la magazinul oficial;

– poți, totodată, depune personal formularul la registratura organului fiscal de care aparții, sau îl poți trimite prin poștă, la adresa serviciului fiscal. Formularul poate fi depus și electronic, prin serviciul SPV (Spațiul Privat Virtual).

Pentru eventualele nelămuriri puteți accesa această secțiune dedicată formularului F230: https://formular230.ro/intrebari-frecvente/

Formular 230 2Formular 230 Petrolul[1]

PETROLUL VĂ MULȚUMEȘTE!

Următorul meci

FC Petrolul Ploiești vs UTA Arad

Stadion Ilie Oană
Superliga

Meciuri

DatăEvenimentOră/Rezultat

Clasament

LocClubMPct
11126
21022
31121
41119
51115