Acreditări de presă pentru meciul cu AS Fotbal Club Buzău

Petrolul Ploiești deschide procesul de acreditare al reprezentanților mass-media care doresc să participe la partida cu AS Fotbal Club Buzău, ce se va disputa sâmbătă, 5 martie, de la ora 17.30, pe stadionul „Ilie Oană”, în cadrul etapei cu numărul 19 a Ligii 2.

Cererile de acreditare pot fi trimise până vineri, 04 martie, ora 14.00, pe adresa de e-mail [email protected], și vor conține, obligatoriu, numele și prenumele solicitantului, instituția media reprezentată, tipul de acreditare (masa presei sau foto) și o copie scanată după legitimația de serviciu, valabilă pentru anul în curs. Solicitările venite după termenul limită nu vor fi luate în considerare!

Toți reprezentanții media acreditați pot urmări desfășurarea partidei numai de la masa presei (zona 2). Prezența fotografilor în timpul meciului este posibilă numai în zona desemnată pe teren (zona 1).

Lista jurnaliștilor acreditați va fi publicată, pe siteul oficial al clubului nostru, în cursul zilei de vineri, iar toți reprezentanții presei care participă la meci trebuie să prezinte „Certificat digital Covid-19” în momentul accesului pe stadion.

Vă mulțumim pentru înțelegere!

Următorul meci

Meciuri

DatăEvenimentOră/Rezultat

Clasament

LocClubMPct
13064
23055
33053
43049
53043