Acreditări de presă pentru meciul cu CS Concordia Chiajna

Petrolul Ploiești deschide procesul de acreditare al reprezentanților mass-media care doresc să participe la partida cu CS Concordia Chiajna, ce se va disputa joi, 18 noiembrie, de la ora 20.30, pe stadionul „Ilie Oană”, în cadrul etapei cu numărul 14 a Ligii 2.

Cererile de acreditare pot fi trimise până miercuri, 17 noiembrie, ora 14.00, pe adresa de e-mail [email protected], și vor conține, obligatoriu, numele și prenumele solicitantului, instituția media reprezentată, tipul de acreditare (masa presei sau foto) și o copie scanată după legitimația de serviciu, valabilă pentru anul în curs. Solicitările venite după termenul limită nu vor fi luate în considerare!

În conformitate cu Protocolul de Desfășurare Competiții al Federației Române de Fotbal (ce poate fi consultat aici), la masa presei este permis accesul unui număr maxim de 20 de persoane. Din cauza numărului limitat de locuri, facem, astfel, precizarea că depunerea unei cereri de acreditare nu este echivalentă cu acordarea acreditării!

Toți reprezentanții media acreditați pot urmări desfășurarea partidei numai de la masa presei (zona 2). Prezența fotografilor în timpul meciului este posibilă numai în zona desemnată pe teren (zona 1).

Lista jurnaliștilor acreditați va fi publicată, pe siteul oficial al clubului nostru, în cursul zilei de miercuri, iar toți reprezentanții presei care participă la meci trebuie să prezinte „Certificat digital Covid-19” în momentul accesului pe stadion.

Vă mulțumim pentru înțelegere!

Următorul meci

FC Petrolul Ploiești vs UTA Arad

Stadion Ilie Oană
Play-Out Superliga

Meciuri

DatăEvenimentOră/Rezultat

Clasament

LocClubMPct
13064
23055
33053
43049
53043