Înfrângere în jocul-test cu Chindia

Petrolul a susținut, astăzi, un joc-test în care adversară i-a fost prim-divizionara Chindia Târgoviște. Întâlnirea a fost împărțită în două reprize inegale ca durată, prima de 60 de minute, iar cea de-a doua de 45, și a reprezentat un bun prilej pentru Nicolae Constantin să vadă la lucru toți jucătorii pe care îi are sub comandă, tehnicianul având, practic, întreg lotul disponibil la acest moment.

Astfel, „lupii” au început cu Cebotari – Olaru, Lică, Huja, Oprea – Cebotaru, S. Pană – Constantinescu, Tucaliuc, Saim Tudor – Jarovic. După jumătatea primei părți, pe teren au intrat Buia, Măzărache, Seto, Diarra, Bratu, Manolache și Alex Radu, iar din startul reprizei secunde și-au făcut apariția Avram, Boțogan, Meijers, Manolache, Rus și Prejmerean. Apoi, pe parcursul parții a doua, tehnicianul echipei noastre a mai apelat la Chindriș, Coman, Nițescu, Stoica, Vajushi și David Ilie.

După 1-0 la pauză pentru formația noastră, gol marcat de către Jarovic (36), cu o deviere din marginea careului mic la o centrare venită, de pe stânga, de la Oprea, dâmbovițenii au întors scorul în mitanul secund, Dulca (67), Neguț (82), Popa (98) și Florea (105) stabilind scorul final, 4-1 pentru Chindia. Trupa lui Emil Săndoi a aliniat un prim „11” în care s-au regăsit Pop – Martac, Celea, Kocic, Ioniță, Atanase, Suciu, Jipa, A. Șerban, Stoian și Cherchez, în partea a doua intrând Căbuz – Corbu, Căpușă, Iacob, Rumbullaku, Neguț, Dulca, Popadiuc, Matiș, Popa și Florea.

Joi, de la ora 20.30, cu Concordia Chiajna

Întâlnirea de astăzi a reprezentat și o repetiție utilă înainte de seria de foc din campionat, în ultimele trei jocuri ale anului Petrolul urmând să le întâlnească pe Concordia Chiajna, Hermannstadt și „U” Cluj.

Partida cu Concordia, din cadrul etapei a 14-a, se va disputa joi, 18 noiembrie, pe „Ilie Oană”, de la ora 20.30.

Următorul meci

Meciuri

DatăEvenimentOră/Rezultat

Clasament

LocClubMPct
13064
23055
33053
43049
53043