Pregătiri pentru ultima linie dreaptă a anului

Profitând de faptul că, în această săptămână, nu este programat niciun joc oficial, campionatul fiind întrerupt și la nivelul eșalonului secund pentru a face loc acțiunilor loturilor naționale, petroliștii caută să-și „încarce bateriile” înaintea seriei de foc ce îi așteaptă în ultima parte a acestui an.

Astfel, după partida de sâmbătă cu Dunărea Călărași, Nicolae Constantin le-a lăsat două zile libere elevilor săi, rechemându-i la pregătiri marți după-amiază. Prima ședință de după minivacanță a fost una ceva mai lejeră, de reacomodare cu efortul, pentru ca, astăzi, la Brazi, „lupii” să revină la obișnuitele antrenamente intense.

Exceptându-i pe Valentin Țicu și pe Sergiu Pârvulescu, plecați la reprezentativele „U21” și „U19”, efectivul echipei noastre este unul complet, în condițiile în care nu mai există absențe cauzate de problemele medicale.

Pentru această săptămână este programat și un joc test, vineri, cu prim-divizionara Chindia Târgoviște, celaltă partidă de verificare anunțată inițial, cu Dinamo București, fiind anulată.

Mai jos, o galerie foto extinsă de la antrenamentul desfășurat în această dimineață.

Următorul meci

Meciuri

DatăEvenimentOră/Rezultat

Clasament

LocClubMPct
11949
21942
31941
41937
51936