ACS Energeticianul – FC Petrolul/Restart la Petroşani

După un început bun de campionat, cu şapte puncte obţinute în primele trei etape, urmat, însă, de „duşurile reci” cu Metaloglobus şi CS Tunari, „lupii” aşteaptă un „restart” în cursa pentru promovare, care să vină de la meciul pe care îl vor susţine, mâine, la Petroşani, în compania lui ACS Energeticianul. Partida va începe la ora 15.00 şi va fi transmisă în direct de către Digisport 1, TelekomSport 1 şi LookSport.

Echipa lui Leo Grozavu vine după zece zile de pauză competiţională, o întrerupere care pare să fi picat, însă, la momentul oportun. Asta pentru că petroliştii intraseră pe o pantă descendentă destul de abruptă, înfrângerea de la Metaloglobus, prima şi singura de până acum din campionat, fiind urmată de eliminarea greu de digerat din Cupa României, suferită la Tunari, aşa încât momentul de respiro primit prin reprogramarea jocului cu Chindia Târgovişte le-a permis să analizeze cele întâmplate şi să ia, se speră, măsurile optime pentru ieşirea din impas. Iar testul de mâine, de la Petroşani, va fi cât se poate de elocvent în acest sens, în condiţiile în care vor întâlni o echipă cu pretenţii, CS Energeticianul părând capabilă să încurce multe calcule în acest sezon al Ligii 2 Casa Pariurilor.

„Lupii” au plecat către Petroşani încă de ieri, după-prânz, înnoptând într-o primă fază la Sibiu, acolo unde, în această dimineaţă, au efectuat un antrenament, înainte de a-şi continua drumul către Petroşani. Fără indisponibilităţi de natură medicală sau cauzate de suspendări, Leo Grozavu îi are la dispoziţie, pentru jocul de mâine, şi pe ultimii veniţi în tabăra ploieşteană, Laurenţiu Marinescu, Cătălin Ştefănescu sau olandezul Jeroen Lumu având şanse să bifeze primele minute, în acest sezon, în tricoul „galben-albaştrilor”.

Meciul de la Petroşani va începe la ora 15.00 şi va fi condus de către o brigadă alcătuită din Robert Avram – Romică Bârdeş şi Gheorghiţă Bălan, toţi trei din Piteşti. Arbitru de rezervă va fi Viorel Flueran (Craiova), iar ca observatori au fost delegaţi Zaharia Ciev (Timişoara) şi George Constantinescu (Slatina).

 

Următorul meci

FC Petrolul Ploiești vs UTA Arad

Stadion Ilie Oană
Superliga

Meciuri

DatăEvenimentOră/Rezultat

Clasament

LocClubMPct
11126
21022
31121
41119
51115