ACS Industria Galda – FC Petrolul în Cupa României

FC Petrolul și-a aflat adversara din faza „16”-imilor de finală ale Cupei României. Repartizați în urna „B”, „lupii” n-au avut parte de o rivală din Liga 1, nici de o colegă de eșalon, ci de una din Liga 3: ACS Industria Galda de Jos!

Bila conținând bilețelul cu numele FC Petrolul Ploiești s-a „încăpățânat” să nu iasă din urna la tragerea la sorți organizată, astăzi, de către FRF, pentru faza „16”-imilor de finală din cadrul Cupei României. Astfel, formația noastră a evitat o adversară din primele două eșaloane, picând cu cealaltă echipă rămasă neextrasă din urna „B”, ACS Industria Galda de Jos!

Reprezentând o comună din județul Alba, ACS Industria Galda activează în Liga 3, iar în această fază a Cupei României a ajuns după ce a trecut de CS Ocna Mureș (2-0), AFC Unirea 1924 Alba Iulie (2-1), CS Măgura Cisnădie (6-4) și CSM Avântul Reghin (4-3). În campionat, însă, formația antrenată de către Paul Ciucă are un parcurs modest în acest sezon, pierzând toate cele trei partide disputate în cadrul Seriei a 5-a: 0-2 cu CFR Cluj 2, 0-1 cu Arieșul Turda și 2-8 cu ACS Fotbal Comuna Recea.

Partidele din „16”-imi se vor desfășura în perioada 24-26 septembrie, cu începere de la ora 16.30, cu excepția jocurilor televizate. Programul acestora va fi stabilit și comunicat ulterior. Conform regulamentului, meciurile vor fi organizate de către echipele de categorie inferioară.

Următorul meci

Meciuri

DatăEvenimentOră/Rezultat

Clasament

LocClubMPct
1936
2934
3934
4933
5931