AFC Turris-Oltul Tr. Măgurele – FC Petrolul/Duel pentru podium

FC Petrolul merge, mâine, la Turnu Măgurele, pentru confruntarea cu Turris-Oltul, rămasă restantă din etapa cu numărul 14 a Ligii 2. Meciul va începe la ora 19.30, iar elevii lui Flavius Stoican își pot consolida poziția pe podium cu un rezultat favorabil, având șansa, în eventualitatea unui succes, să urce pe poziție direct promovabilă.

Formația noastră vine, mâine, la zi cu jocurile din acest sezon, odată cu disputarea restanței, din deplasare, cu Turris-Oltul Tr. Măgurele. Jocul de pe stadionul „Municipal” va debuta la ora 19.30, iar petroliștii au, evident, ca obiectiv obținerea tuturor celor trei puncte, lucru care i-ar ajuta să avanseze pe poziția a doua a clasamentului eșalonului secund. Ar fi o victorie ce ar veni perfect pentru moral, chiar înaintea unui final de an extrem de dificil, cu încă trei jocuri rămase de disputat, printre care și un derbi, programat chiar la lăsarea cortinei peste 2019, pe terenul liderului UTA Arad.

Elevii lui Flavius Stoican s-au antrenat, în această dimineață, pe „Ilie Oană”, plecând, mai apoi, spre localitatea teleormăneană. Din efectivul „galben-albaștrilor” nu vor face parte, nici de această dată, Hamza Younes, Ianis Stoica și Walace de Silva, nerefăcuți după mai vechile accidentări, fiind însă recuperat, față de ultimele confruntări, Alexandru Zaharia.

De partea cealaltă, Turris-Oltul ocupă locul 4, la un punct distanță de formația nostră. De subliniat, totodată, și faptul că teleormănenii sunt neînvinși în meciurile disputate, în acest sezon, pe teren propriu, bifând șase succese și trei remize, așa încât este de la sine înțeles faptul că misiunea petroliștilor va fi una cât se poate de dificilă.

Pentru confruntarea de mâine seară, ce se va disputa pe stadionul „Municipal”, organizatorii întâlnirii au comunicat faptul că biletele rezervate în sectorul suporterilor petroliști, în număr de circa 270, vor costa 15 lei și vor putea fi achiziționate de la fața locului.

 

Următorul meci

FC Petrolul Ploiești vs Sepsi OSK Sfântu Gheorghe

Stadion Ilie Oană
Cupa Romaniei

Meciuri

DatăEvenimentOră/Rezultat

Clasament

LocClubMPct
11837
21832
31832
41831
51826