AFK Csikszereda – FC Petrolul/Nevoia de constanță!

După două victorii consecutive, petroliștii par să-și fi găsit cadența în acest campionat, iar acum au nevoie să confirme faptul că se află pe drumul cel bun în lupta pentru promovarea în primul eșalon. Mâine, elevii lui Viorel Moldovan vor avea parte de un test important, pe terenul lui AFK Csikszereda, într-un meci ce va începe la ora 18.00.

„Lupii” și-au „ucis” adversarii în ultimele două confruntări, 4-0 la Reșița și 5-0 cu Ripensia, dar asta nu însemnă că nu sunt extrem de precauți înaintea întâlnirii de mâine, de la Miercurea Ciuc. „Va fi un meci dificil, pentru că vom întâlni un adversar solid, o echipă foarte bine organizată în defensivă, dar care practică și un joc atletic, direct pe poartă”, avertizează Viorel Moldovan. „Este foarte important să câștigăm și să avem constanță în rezultate. Trebuie să fim foarte concentrați, să fim pregătiți pentru un meci de luptă și să nu intrăm în jocul adversarilor”, a mai adăugat tehnicianul „galben-albaștrilor”. Cs


ikszereda este neînvinsă în acest start de campionat, în care a disputat trei partide, bifând o victorie, îm deplasarea de la Recea, și o remiză pe teren propriu cu FC „U” Craiova, într-un meci în care oaspeții, ajunși, între timp, pe prima poziție a clasamentului, au egalat pe final.

Petrolișii s-au antrenat, în această dimineață, la Blejoi, iar după ce au mâncat de prânz au plecat spre Miercurea Ciuc. Partida de mâine va începe la ora 18.00 și va fi condusă de către o brigadă alcătuită din Marius Nechita Chioran (Cluj Napoca) – Stelian Slabu (Brașov) și Răzvan Ionuț Soponar (Baia Mare). Arbitru de rezervă va fi Ionuț Constantinescu (Galați), iar, ca observatori, au fost delegați Petre Radu (București) și Ionel Nicolae Brîndușă (Călărași).

Următorul meci

FC Dinamo București vs FC Petrolul Ploiești

Stadionul "Arcul de Triumf"
Superliga

Meciuri

DatăEvenimentOră/Rezultat

Clasament

LocClubMPct
13064
23055
33053
43049
53043