Al treilea succes în meciurile de verificare: 2-1 cu Dunărea Călărași

FC Petrolul și-a continuat seria meciurilor de verificare din această iarnă cu încă o victorie, bifată, astăzi, în fața colegei de eșalon Dunărea Călărași. Partida s-a desfășurat pe terenul sintetic de la Tărlungeni, suprafață pe care cele două formații și-au desfășurat pregătirile în această săptămână, și s-a încheiat cu succesul la limită al „lupilor”, scor 2-1 (2-0).

Ambele reușite ale elevilor lui Viorel Moldovan s-au consemnat în prima repriză. Buhăescu (17) a deschis scorul, atunci când, după o lovitură liberă bătută de pe dreapta, a preluat balonul în marginea careului mic și a trimis, în plasă, pe lângă portarul Began. Apoi, după o bară a aceluiași Buhăescu (41), chiar înainte de pauză Roige (44) a majorat diferența, mijlocașul spaniol fructificând, din 6 metri, o centrare ideală venită, de pe stânga, de la Vajushi.

După reluare, petroliștii și-au mai trecut în cont, printre alte ocazii, încă o bară, Țicu (67) țintind transversala cu un șut de la 25 de metri, iar finalul le-a aparținut călărășenilor. Fotescu (69) a trimis în bara din dreapta lui Kitanov, apoi Bud (74) a punctat pentru 2-1, cu un șut din interiorul careului mic, pentru ca Djuric (86) să fie aproape de egalare, la o lovitură liberă de la 25 de metri, bătută direct pe poartă, la care Kitanov a avut un reflex salvator!

În meciul de astăzi, Viorel Moldovan a folosit, pe parcursul celor 90 de minute, același „11”, alcătuit din Kitanov – Bărboianu, Meijers, Huja, Țicu – Nir Lax, S. Pană – Constantinescu, Roige, Vajushi – Buhăescu.

Mâine, „lupii” au programt un nou test, cu formația de eșalon trei ACS Odorheiu Secuiesc. Apoi, pe parcursul celei de-a doua săptămîni de cantonament, formația noastră va mai juca, la Tărlungeni, cu Aerostar Bacău (miercuri) și ACS Kids Tâmpa Brașov (joi), pentru ca sâmbătă, la plecarea de la munte, să fie programat un meci de verificare cu U Craiova 1948.

Foto: Bogdan Balas.

Următorul meci

Meciuri

DatăEvenimentOră/Rezultat

Clasament

LocClubMPct
13064
23055
33053
43049
53043