Victorie în primul meci de la Săcele

Aflați, de duminică, în cantonament, petroliștii au susținut, astăzi, primul test al stagiului de la Săcele. Adversară le-a fost formația de eșalon trei SC Popești Leordeni, partida desfășurându-se pe terenul sintetic de la Tărlungeni, în condiții meteorologice bune pentru această perioadă a anului.

Cum jocul de astăzi a fost primul dintr-o serie de trei în zile consecutive, Viorel Moldovan a căutat să utilizeze același „11” pe tot parcursul întâlnirii, efectuând doar două modificări, pe final. Astfel, tehnicianul „galben-albaștrilor” a început meciul cu Cebotari – Olaru, Lică, Mondragon, Manolache – V. Bogdan, Ekollo, Mitrea, S. Tudor – Bratu – Balint, singurele înlocuiri fiind acelea ale lui Mondragon (ușor accidentat) și Vlad Bogdan, cei care le-au lăsat locul lui Țicu, respectiv Constantinescu.

Petroliștii s-au impus cu 2-0, ambele goluri fiind marcate în prima repriză. Vali Balint (7) a deschis scorul, atunci când, plecat pe un contraatac, a trimis, de la 16 metri, în colțul din stânga portarului, iar Saim Tudor (43) a majorat diferența, pacălindu-l, cu un șut din afara careului, pe goal-keeperul bucureștenilor.

Mâine, petroliștii au programat un alt joc de verificare, în compania colegei de eșalon Dunărea Călărași.

Foto: Bogdan Balas.

 

Următorul meci

Meciuri

DatăEvenimentOră/Rezultat

Clasament

LocClubMPct
13064
23055
33053
43049
53043