Antalya, ziua a doua/Aproape de ora primului test!

Vremea a ţinut şi astăzi cu petroliştii, aflaţi la prima zi a stagiului din Antalya în care au programate două antrenamente. „Lupii” au ieşit pe teren dimineaţă, la ora locală 09.30, şi, chiar dacă au avut parte şi de câţiva stropi de ploaie rătăciţi, şi-au putut desfăşura pregătirea în condiţii optime. După-amiază, de la 16.30, se desfăşoară cea de-a doua şedinţă a zilei, una în care Mugurel Cornăţeanu, Ovidiu Chiribici şi Vasile Şleam vor pregăti şi primul joc-test al anului, cel de mâine, cu FK Belasica Strumica.

Partida va începe la ora locală 15.30, un ceas mai devreme în România, iar adversara este o grupare din eşalonul de elită al Macedoniei, acolo unde a promovat la începutul sezonului în curs, ocupând, la jumătatea campionatului, locul 10, cu patru victorii, trei remize şi nouă eşecuri. Lotul antrenat de câtre sârbul Marjan Zivkovic (45 ani) este alcătuit, cu preponderenţă, din jucători macedoneni, singurii străini fiind, în turul campionatului, portarul sârb Nikola Vujanac (27 ani) şi mijlocaşul german Stephan Vujic (33 ani).

Jocul dintre FC Petrolul şi FK Belasica se va juca pe terenul principal al bazei „Fanatic Tour”, una care are în componenţa sa nu mai puţin de şase terenuri cu gazon natural, folosite de o mulţime de echipe aflate, în această perioadă, în cantonament în zona Lara. De altfel, de dimineaţă, la ora antrenamentului pe care îl efectuau petroliştii, pe terenurile alăturate se pregăteau FK Radnic Surdulica (Serbia), Mladost Doboj (Bosnia) sau Spartak Subotica (Serbia), iar pe parcursul zilei urmau să mai sosească Vorskla Poltava (Ucraina), Velez Mostar (Bosnia), FK Zemun (Serbia) şi SK Vorwärts Steyr (Austria). Şi resortul în care stau „galben-albaştrii” găzduieşte, simultan, mai multe echipe, bulgarii de la Botev Plovdiv, bosniacii de la Velez Mostar şi Mladost Doboj (Bosnia), precum şi sârbii de la Mladost Lucani (Serbia) stabilindu-şi cartierul general tot la Aska Lara.

Următorul meci

Meciuri

DatăEvenimentOră/Rezultat

Clasament

LocClubMPct
13064
23055
33053
43049
53043