Start de cantonament (Foto şi video)

Plecaţi din curtea stadionului „Ilie Oană” la 7 dimineaţa şi ajunşi la Aska Lara Resort, cartierul general pentru următoarele aproape două săptămâni, la ora locală 16.30, petroliştii au avut, astăzi, o zi extrem de încărcată. Una care s-a încheiat cu un prim antrenament desfăşurat, la baza „Fanatic Tour”, sub comanda lui Mugurel Cornăţeanu şi a staffului său,  la care au luat parte toţi cei 25 de jucători deplasaţi în Antalya: Mirel Bolboaşă, Ianoş Brînză, Arpad Tordai, Alex Radu (portari); Alberto Olaru, Florin Borţa, Lucian Cazan, Sebastian Ghinga, Georgios Sarris, Valentin Ţicu, Alexandru Ţigănaşu, Marius Chindriş, Chrysovalantis Kozoronis, Cristian Puşcaş, Alexandru Saim Tudor, Nini Popescu, Laurenţiu Marinescu, Edgar Malakyan, Alexandru Stoica, Cătălin Ştefănescu, Mario Bratu (junior), Robert Enache (junior), Robert Moldoveanu, Bogdan Rusu şi Sergiu Arnăutu.

A fost, bineînţeles, ceva mai mult de o oră de „dezmorţire”, după cele două zboruri Bucureşti-Istanbul şi Istanbul-Antalya, urmând ca, de mâine, să se intre la modul serios în „pâine”, cu un program ce va cuprinde zile cu câte două antrenamente, dar şi patru jocuri de verificare. Şi că tot veni vorba de zboruri, ploieştenii au împărţit drumul dintre Istanbul şi Antalya cu două dintre rivalele din campionat, Universitatea Cluj şi Ripensia Timişoara, cele trei echipe “reunindu-se” pe Ataturk, după ce, fiecare, a venit din direcţii diferite: petroliştii de la Bucureşti, “şepcile roşii” de la Cluj, iar bănţenii de la Belgrad.

Altfel, coasta Antalyei i-a întâmpinat, astăzi, pe „lupi” cu o vreme prietenoasă, soare şi undeva la 16-17 grade Celsius, asta după ce, în ultima perioadă, zona a fost lovită de fenomene extreme, inclusiv de câteva tornade, ale căror urme se pot, încă, vedea din plin. De mâine ploile par să se întoarcă, cel puţin pentru câteva zile, însă, se speră, nu la intensitatea de dinainte, astfel încât programul de antrenamente să nu fie perturbat.

Următorul meci

Meciuri

DatăEvenimentOră/Rezultat

Clasament

LocClubMPct
13064
23055
33053
43049
53043