Antrenament perfect pentru ofensivă: FC Petrolul – Beykoz 8-0

Cel de-al doilea test susținut în cantonamentul din Turcia s-a transformat într-un adevărat antrenament ofensiv, „lupii” câștigând cu scorul de 8-0 (3-0) partida cu formația turcă Beykoz 1908 S.K.D.

Elevii lui Nicolae Constantin nu au avut probleme în fața unei echipe de eșalon inferior, diferența de valoare fiind cît se poate de evidentă. Astfel, meciul cu Beykoz 1908 a fost mai degrabă un antrenament util, mai ales pentru ofensiva „galben-albaștrilor”, și, totodată, un bun prilej pentru jucătorii veniți în această vară să spargă gheața și să-și treacă în cont primele reușite în tricoul Petrolului.

Festivalul golurilor a fost deschis de un fundaș lateral, Pashov (2) punctând după o incursiune pe partea dreaptă, iar Măzărache (21) a înscris pentru 2-0, după ce a rămas singur doar cu portarul advers. Beykoz a reușit, apoi, să se țină bine vreme de aproape 45 de minute, timp în care a mai primit doar un singur gol, Dumitriu marcând în prelungirile primei părți, după care finalul de meci s-a transformat într-o adevărată corvoadă pentru portarul turcilor, obligat să mai scoată de încă cinci ori mingea din plasă.

Cioiu (66) a înscris din fața porții, după ce a „culcat” doi adversari, apoi Dragoș Gheorghe (69) a profitat de o degajare lungă a lui Raul Avram și a trimis în plasă, iar Mirko Ivanvoski (75 – „cap”, după un corner bătut, de pe stânga, de către Grozav; 77 – șut direct, de la 18 metri, fără speranțe pentru portar) și Gicu Grozav (82, penalti) au completat tabloul unei victorii categorice.

Scor final, așadar, 8-0, la capătul unui joc în care stafful tehnic al echipei noastre a rulat, cu o singură excepție, tot lotul avut la dispoziție, singurul care nu au evoluat niciun minut fiind portarul Alexandru Radu.

FC Petrolul Ploiești – Beykoz 1908 S.K.D 8-0 (3-0)

Marcatori: Pashov (2), Măzărache (21), Dumitriu (45+1), Cioiu (66), Dr. Gheorghe (69), Ivanovski (75, 77), Grozav (82, penalti).

Petrolul (repriza 1): Moroz – Olaru, Tamaș, Horj – Pashov, Cebotaru, Dumitriu, Velisar – Bratu, Măzărache, Tucaliuc.

Petrolul (repriza 2): Avram – Meijers, Olaru, Huja – Borța, Jair, Seto, Țicu – Cioiu (85 Tolea), Ivanovski, D. Gheorghe (70 Grozav).

Următorul meci

FC Petrolul Ploiești vs Sepsi OSK Sfântu Gheorghe

Stadion Ilie Oană
Cupa Romaniei

Meciuri

DatăEvenimentOră/Rezultat

Clasament

LocClubMPct
11737
21832
31832
41831
51826