Trei nume noi în lotul din Turcia/ S-a mărit „haita”!

Dacă la plecarea de acasă număra 22 de jucători, lotul petroliștilor în cantonamentul de la Kartepe a ajuns, de astăzi, la 24. Asta după ce, în ultimele ore, au sosit trei jucători, iar un altul a părăsit, din păcate, Turcia, din cauza unei accidentări.

În ordine cronologică, primul nume nou a fost acela al portarului Alexandru Radu (19 ani), ajuns la Kartepe în cursul zilei de ieri. Aparținând de FC Petrolul Ploiești, tânărul goalkeeper a fost împrumutat în ultima jumătate de an la formația de eșalon trei CSO Plopeni, iar acum a fost chemat de urgență în Turcia pentru a suplini indisponibilitatea unui alt junior, Andrei Jercălău (17 ani). Acesta a acuzat o accidentare la genunchi, la unul dintre antrenamentele de zilele trecute, iar astăzi a plecat spre România, urmând ca în țară să facă o serie de investigații medicale pentru a obține un verdict precis.

Apoi, în această dimineață a sosit la Istanbul, direct de la Cluj, Gicu Grozav, mijlocașul „lupilor” fiind învoit câteva zile pentru a-și rezolva unele probleme personale. Grozav a participat la antrenamentul de după-amiază, la fel ca și tânărul Cătălin Tolea (19 ani), și el ajuns tot astăzi, dar după prânz, la Kartepe,  după ce a terminat de susținut examenul de bacalaureat.

Mâine, testul doi

După victoria cu Dinamo-Auto Tiraspol, scor 2-1, Petrolul va disputa, mâine, cel de-al doilea joc de verificare al acestui stagiu. Adversară va fi formația turcă Beykoz 1908 SKD, o grupare din Istanbul, ce activează într-o ligă de amatori. Partida va începe la ora 18.00.

În cea de-a doua săptămână a cantonamentului, echipa noastră mai are programate două partide amicale, ambele în compania unor formații din Qatar, Al Markhiya SC Doha (27 iunie) și Al Shamal SC (30 iunie).

Următorul meci

FC Petrolul Ploiești vs Sepsi OSK Sfântu Gheorghe

Stadion Ilie Oană
Cupa Romaniei

Meciuri

DatăEvenimentOră/Rezultat

Clasament

LocClubMPct
11737
21832
31832
41831
51826