Anunț important pentru suporterii Petrolului, care au cumpărat bilete la meciul cu FC Hermannstadt, privind accesul pe stadion la concertul caritabil din 16 iunie

Suporterii Petrolului, care și-au cumpărat bilete pentru meciul cu FC Hermannstadt, vor avea, așa cum se știe, intrarea gratuită la concertul caritabil organizat pentru Spitalul Copiilor, în data de 16 iunie, care se va desfășura tot pe stadionul „Ilie Oană”, începând cu ora 18:00.

Accesul acestora se va face pe baza biletelor de la meciul cu FC Hermannstadt, în aceeași zonă pentru care acestea au fost achiziționate (Peluza „Ilie Oană”, Tribunele 0, I și II), însă fără respectarea locului incripționat pe tichet. Prin excepție, cei care au avut bilete cumpărate în Peluza „Latină”, sector de stadion în fața căruia va fi amplasată scena de concert, vor avea asigurat accesul în spațiul special amenajat de pe gazonul stadionului „Ilie Oană”.

Decizia le aparține organizatorilor, pentru facilitarea accesului unui număr mare de spectatori. În plus, având în vedere durata de peste patru ore a spectacolului caritabil, este de așteptat un aflux variabil al spectatorilor, lucru care ar putea crea, astfel, un disconfort în cazul existenței unor locuri prestabilite.

La concertul caritabil din 16 iunie, de pe stadionul „Ilie Oană”, vor cânta AXI, VUNK, DIRECȚIA 5, RALUCA- PROIECTUL BALKANIC și ELENA GHEORGHE, iar evenimentul va fi prezentat de către Mihai Morar, Daniel Buzdugan și DJ TAZZ. Cei care doresc să-și achiziționeze bilete pentru acest eveniment o pot face, în continuare, de aici: https://www.entertix.ro/bilete/16947/concert-caritabil-pentru-spitalul-copiilor-ploiesti-16-iunie-2023-stadion-ilie-oana-ploiesti-ploiesti.html

Reamintim faptul că toate încasările obținute din vânzarea biletelor la meciul cu FC Hermannstadt vor fi donate de către FC Petrolul Ploiești pentru construcția unui nou centru de primiri urgențe și triaj la Spitalul de Pediatrie din Ploiești.

Următorul meci

UTA Arad vs FC Petrolul Ploiești

Stadion Francisc von Neuman
Superliga

Meciuri

DatăEvenimentOră/Rezultat

Clasament

LocClubMPct
12655
22648
32645
42640
52639