Astăzi, ora 19.30: FC Petrolul – Luceafărul Oradea

Obişnuiţi cu alternanţa, deloc fericită, “rece-cald” ce a caracterizat cele zece etape scurse din acest sezon, suporterii “lupilor” încă îşi mai aşteaptă favoriţii să-şi găsească, cât încă nu este prea târziu, cadenţa necesară poziţionării pe o traiectorie favorabilă în lupta pentru promovare. Astăzi, Petrolul este obligată să câştige partida cu Luceafărul Oradea, ce se va disputa pe „Ilie Oană”, de la ora 19.30.

Până acum, Petrolul a fost lipsită de constanţa necesară, iar pentru formaţia ploieşteană asta s-a tradus în puncte preţioase pierdute şi, implicit, în multe şanse ratate de a-şi asigura o postura privilegiată în clasament. Lucru cu atât mai dureros cu cât şi celelalte contracandidate din lupta pentru promovare au dat semne clare de slăbiciune în acest start de campionat, iar momentul putea fi unul perfect pentru a putea fi speculat. Din păcate nu s-a întâmplat asta, şi, după eşecul drastic suferit la Piteşti, “lupii” se văd nevoiţi să ia lupta de la capăt, cu un meci pe “Ilie Oană” în care au datoria morală să se revanşeze faţă de susţinătorii lor.

În această seară, Petrolul o va întâlni pe Luceafărul Oradea, într-o partidă pe care o abordează, fără doar şi poate, din postura de favorită. Rămâne, însă, ca echipa ploieşteană să şi demonstreze asta şi să aibe o evoluţie la nivelul celei din confruntarea cu Aerostar Bacău, pentru a-şi putea asigura o victorie scutită de emoţii. Să sperăm, astfel, că jocul de astăzi va însemna un nou început, pe drumul care să readucă Petrolul acolo unde ne dorim cu toţii, în elita fotbalului românesc.

Partida din această seară va începe la ora 19.30 şi va fi condusă de către o brigadă formată din Viorel Nicuşor Flueran (Craiova) – Adrian Popescu (Craiova) şi Adrian Păunescu (Târgovişte). Arbitru de rezervă va fi Cristian Georgescu (Bucureşti), iar ca observatori au fost delegaţi Bogdan Zamfirescu (Botoşani) şi Traian Marcu (Sibiu).

Următorul meci

FC Dinamo București vs FC Petrolul Ploiești

Stadionul "Arcul de Triumf"
Superliga

Meciuri

DatăEvenimentOră/Rezultat

Clasament

LocClubMPct
13064
23055
33053
43049
53043