ASU Politehnica – FC Petrolul/Misiune clară în Banat

Petroliştii vor pleca, sâmbătă seară, spre Timişoara, cu obiectivul clar de a câştiga cele trei puncte puse în joc în confruntarea cu ASU Politehnica. „Lupii” vin după victoria cu Energeticianul, pe care au nevoie să o „dubleze” şi pe „Dan Păltinişanu”, pentru a rămâne cu şansele intacte în cursa promovarii.

Elevii lui Mugurel Cornăţeanu s-au antrenat, în ultimele zile, la Brazi şi, astăzi, la Blejoi, iar mâine, la prânz, mai au programată o ultimă şedinţă de pregătire, înainte de a decola spre Timişoara. Pentru întâlnirea cu ASU Politehnica, în lot revine Alexandru Saim Tudor, cel care a fost suspendat în ultima etapă, dar va lipsi, în schimb, Chrysovalantis Kozoronis, mijlocaşul grec acuzând o problemă musculară. De asemenea, indisponibil vor mai fi Alexandru Stoica, cel care, la începutul săptămânii, a efectuat o intervenţie chirurgicală la menisc, şi portarul Ianoş Brînză, plecat la naţionala „U21” a Republicii Moldova.

Partida dintre ASU Politehnica şi FC Petrolul se va disputa duminică, de la ora 18.00, pe „Dan Păltinişanu”, preţul unui bilet fiind de 15 lei. Suporterii ploieşteni vor avea acces la „Peluza Nord” a arenei bănăţene, de acolo putând să-şi procure şi tichetele de acces.

„Lupii” vor rămâne la Timişoara şi duminică noapte, urmând să se întoarcă la Ploieşti în cursul dimineţii de luni, tot pe calea aerului.

Următorul meci

FC Voluntari vs FC Petrolul Ploiești

Stadion „Anghel Iordănescu”, Voluntari
Superliga

Meciuri

DatăEvenimentOră/Rezultat

Clasament

LocClubMPct
11737
21732
31730
41729
51725