Au fost puse în vânzare biletele pentru Concertul „Centenar”!

Duminică, pe 30 iunie 2024, clubul FC Petrolul îi invită pe prahoveni, fie că sunt suporteri înfocați sau doar amatori de muzică bună să fie alături de lupii galbeni la spectacolul care marchează centenarul echipei fanion a Prahovei.

„În opțiunile noastre au fost avuți în vedere artiști prahoveni de anvergură națională, Nico Killa Fonic și Cabron, petroliști adevărați. Cabron chiar ne-a oferit o surpriză, compunând imnul centenarului, o piesă extraordinară pe care nu ai cum să nu o iubești încă de la prima audiție.

Am considerat că afișul spectacolului merită și alte nume cu greutate din show-bizz-ul național și vă spun că vor fi alături de noi, de prahoveni Puya și Smiley.

Show-ul va avea un suport tehnic de top și mă refer la scenă, sonorizare, lumini și efecte speciale. Galeriile vor avea și ele momentele care le sunt specifice și care fac deliciul prezenței pe stadioanele din toată țara, acolo unde lupii galbeni fac spectacol”, a precizat președintele clubului, Claudiu Tudor, pentru www.observatorulph.ro.

Prețul unui bilet – 50 de lei în tribune cu loc și pe gazon fără loc, 100 de lei în zona VIP, în fața scenei. Biletele au fost puse în vânzare pe iabilet.ro, urmând să anunțăm în curând și când vor fi disponibile și la casele de bilete ale stadionului.

Următorul meci

Meciuri

DatăEvenimentOră/Rezultat

Clasament

LocClubMPct
13064
23055
33053
43049
53043