Barrier, alături de FC Petrolul și în noul sezon

Parteneriatul dintre FC Petrolul Ploiești și Barrier, început în liga secundă, continuă și pe parcursul actualului sezon de Superliga!

Brandul Barrier, numărul unu în România în soluții de acoperire de goluri și tehnici de umbrire, va fi prezent alături de FC Petrolul Ploiești și în acest sezon, anunțul fiind făcut, astăzi, în cadrul unei conferințe de presă. „Le mulțumesc pentru prezența în familia noastră! Au venit lângă noi în momente în care aveam mari dificultăți financiare, iar atunci chiar a reprezentat o gură de oxigen, a însemnat foarte mult, și i-am asimilat ca pe membri ai familiei Petrolul! Le mulțumim că ne sunt, în continuare, alături și împreună ne dorim să facem rezultate frumoase pe toate planurile”, a spus președintele FC Petrolul, Costel Lazăr.

„Ultima dată când am fost aici am promis că ne vom reîntâlni în liga superioară și iată că am reușit! Parteneriatul va continua, cu siguranță, și pentru că, așa cum am spus, noi suntem printre primii trei din industria de profil din România, nu pot decât să îi doresc clubului Petrolul să ajungă tot acolo, între primele trei din țară! Vă mulțumim că ne-ați primit în familia Petrolul și ceea ce putem promite este că vă vom fi în continuare alături, nu neapărat atunci când sunt probleme, și ne dorim foarte mult ca echipa să ajungă foarte sus!”, a afirmat Sebastian Ștefănescu, manager regional de vânzări Barrier.

Despre Barrier

Povestea noastră a început în anul 1995, atunci când s-a înființat afacerea de familie Electric Plus. Dorința de a ne face remarcați pe piața din domeniu ne-a ambiționat să creăm brandul Barrier și să ne promitem că vom evolua constant.

După mai bine de 20 ani de activitate, suntem onorați că am contribuit la confortul a mii și mii de clienți. Drumul către succesul de azi al companiei Barrier a fost presărat cu nenumărate obstacole, însă fiecare provocare ne-a ajutat să devenim unul dintre cele mai puternice branduri din domeniul producătorilor de tâmplărie PVC.

Munca noastră nu se oprește doar la fabricarea ușilor și ferestrelor din PVC și aluminiu. Dintotdeauna ne-am dorit să oferim mai mult decât produse de calitate. Așa că ne-am pus la dispoziție resursele pentru a pune bazele Asociației Barrier, un proiect de amploare prin care susținem numeroase inițiative sociale.

Barrier, un partener de încredere

Dorința de a mulțumi fiecare client ne ghidează în activitatea zilnică. Indiferent de cerințe, suntem mereu pregătiți să răspundem prompt nevoilor tale. Profesioniștii Barrier sunt alături de tine din prima clipă și îți oferă soluții personalizate, simple și fiabile pentru spațiul tău. Îți suntem alături în fiecare etapă, de la alegerea ușilor și ferestrelor din PVC sau aluminiu potrivite și până la fabricarea acestora.

Știm că exigențele clienților noștri se traduc prin confort, calitate superioară și rezistență în timp. De aceea, folosim materiale și tehnologii de ultimă generație pentru realizarea unor produse din PVC de neegalat.

Relația cu fiecare client este importantă pentru noi. Muncim întotdeauna pentru a ne duce la bun sfârșit promisiunile. Suntem convinși că onestitatea stă la baza colaborărilor de lungă durată și este cheia care ne ghidează către inimile și casele cât mai multor români.

Barrier, o poveste despre oameni minunați

Suntem recunoscători să avem alături peste 600 de angajați care împărtășesc viziunea Barrier: crearea celor mai bune produse din tâmplărie PVC și aluminiu. Specialiștii companiei noastre sunt mereu dornici să lucreze cu cele mai noi materiale și tehnici inovatoare pentru a satisface dorințele clienților.

Credem că educația continuă este o parte importantă a succesului. De aceea, susținem dezvoltarea abilităților fiecărui angajat prin programe de integrare și cursuri de specializare. Așa a luat naștere Academia Barrier, locul în care profesioniștii noștri se bucură de traininguri periodice.

Competențele oamenilor din echipa noastră, pasiunea și atenția la detalii stau la baza produselor de calitate pe care le oferim de la înființare și până în prezent.

Următorul meci

FC Dinamo București vs FC Petrolul Ploiești

Stadionul "Arcul de Triumf"
Superliga

Meciuri

DatăEvenimentOră/Rezultat

Clasament

LocClubMPct
13064
23055
33053
43049
53043