Exclusive Car, partenerul care pune Petrolul în mișcare, va fi alături de noi și în acest sezon!

Exclusive Car va continua să sprijine Petrolul și în noul sezon, compania de transport fiind cea care, la începutul acestui campionat, a pus la dispoziția echipei noastre un nou autocar. „Domnul Cătălin Căpraru, cel care manageriază Exclusive Car, a fost alături de noi nu numai printr-un sprijin financiar, ci a fost și cel care a venit cu ideea să schimbăm autocarul! Iar, într-un termen extrem de scurt, s-a ocupat și a făcut achiziția noului mijloc de transport al primei echipe! Îi mulțumim pentru tot sprijinul pe care ni-l oferă și îl considerăm, ca pe toți ceilalți parteneri ai noștri, un prieten și un membru al familiei Petrolul”, a spus directorul de marketing al clubului nostru, Mihai Constantinescu.

„Avem 16 ani de activitate, am crescut an de an și ne-am alăturat echipei manageriale a Petrolului pentru că am crezut în oamenii de aici. Sper să reușească în tot ceea ce și-au propus și îmi doresc să avem o colaborare îndelungată. Am trăit cu destulă tristețe primele trei meciuri din campionat, dar, mai apoi, am fost bucuros că, la prima deplasare cu autocarul nou, a venit și prima victorie! Poate că a fost cu noroc!”, a precizat, la rândul său, Cătălin Căpraru, CEO Exclusive Car. „Domnul Căpraru este petrolist, a înțeles ce vrem și unde ne dorim să ducem Petrolul! S-a oferit foarte repede să ne ajute, în primă fază financiar, iar acum prin punerea la dispoziție a acestui autocar, ceea ce tot un sprijin financiar este, până la urmă. Este un iubitor al Petrolului și cred că sunt mulți alții care pot face ceea ce a făcut dânsul sau chiar mult mai mult, și îi așteptăm și pe aceștia să vină alături de clubul nostru”, a adăugat și președintele FC Petrolul Ploiești, Costel Lazăr.

Despre EXCLUSIVE CAR

Exclusive Car este o companie de transport cu experiență de peste 15 ani în acest domeniu. În fiecare an am evoluat și ne-am diversificat serviciile, oferind tot mai multe soluții la problemele clienților noștri, dar și ale transportatorilor, în general.

Flota Exclusive Car este formată din 52 semiremorci frigorifice și 55 capete tractor marca MAN, euro 6. Suntem mereu în dezvoltare și creștem numărul de camioane moderne și șoferi bine pregătiți pentru a asigura transporturi internaționale pe întreg teritoriul european cu preponderență în: Germania, Italia, Austria, Franța, Cehia, Slovenia, Slovacia, Polonia, Belgia, Olanda, Bulgaria, Grecia.

Cei peste 90 de angajați lucrează permanent pentru optimizarea serviciilor și îmbunătățirea acestora. Principiile noastre sunt:

Promptitudine. Livrăm la timp, cu șoferi profesioniști. Clienții noștri beneficiază de servicii de încărcare-descărcare marfă și depozitare, în cazul transporturilor cu grupaj de marfă

Transparență. Camioanele noastre sunt dotate cu tehnică GPS de ultimă generație.

Siguranță. Parcul auto este alcătuit din autocamioane de ultimă generație, cursele fiind efectuate în deplină siguranță cu asigurări CMR /camion în valoare de 1.500.000 euro.

Grijă pentru mediu. Independența energetică a devenit o realitatea pentru grupul de firme Exclusive. În urma unei investiții de 500.000 de euro, compania a instalat un sistem de panouri fotovoltaice, care îi permit utilizarea energiei solare ca sursă de energie pentru activitatea complexului de birouri. Angajații noștri folosesc o flotă de aproximativ 20 de mașini electrice și au la dispoziție o stație proprie de alimentare.

Exclusive Car este mai mult decât o firmă de transport de marfă. Prin serviciile conexe pe care le oferim, clienții noștri economisesc timp și bugete prin accesarea serviciilor noastre de service, descărcare, vulcanizare sau service pentru camioane.

Principalul nostru avantaj este oferirea de soluții complete pentru transport. Este nevoie doar de un telefon pentru ca tu să obții mai multe servicii din același loc, fără să apelezi la mai mulți furnizori.

 • Service de camioane
 • Vânzare și hotel pentru anvelope
 • Servicii de încărcare/descărcare marfă
 • Spălătorie pentru camioane
 • ITP
 • Service pentru agregate frigorifice

Activitatea Exclusive Car are o componentă locală, dedicată proprietarilor de autoturisme sau companiilor care vor să aibă un pachet de întreținere complet pentru mașinile de serviciu. Aici vei găsi tot ce ai nevoie pentru a avea în permanență siguranța că mașina ta este îngrijită și verificată periodic.

 • Vulcanizare
 • Spălătorie self service
 • Stație ITP
 • Service auto
 • Stație de încărcare pentru mașini electrice

De 15 ani, Exclusive Car stabilește ritmul unei comunități dinamice, în continuă dezvoltare. Parteneriatele cu furnizori recunoscuți garantează calitatea serviciilor oferite și ne poziționează ca lider în domeniul transporturilor în județul Prahova.

Următorul meci

FC Petrolul Ploiești vs AFC Hermannstadt

Stadion Ilie Oană
Superliga

Meciuri

DatăEvenimentOră/Rezultat

Clasament

LocClubMPct
1922
2819
3817
4915
5913