Bilete pentru partida cu AFK Csikszereda

Petrolul se pregătește pentru cel de-al doilea joc stagional de pe teren propriu, cel cu AFK Csikszereda Miercurea Ciuc, din cadrul etapei a treia a eșalonului secund.

Partida se va disputa miercuri, 18 august, de la ora 19.00, pe “Ilie Oană”, biletele fiind disponibile, de astăzi, on-line, accesând siteul www.entertix.ro (.

Biletele pot fi comandate astfel:

– E-ticket (print at home)

Primiti link catre biletul in format electronic (e-Ticket) via e-mail. Acesta trebuie descarcat si tiparit.

Atentie: nu este suficient sa prezentati email-ul de confirmare a comenzii la intrare!

Un ghid complet al metodei de comandare on-line poate fi găsit aici: https://www.entertix.ro/info?p=13

De asemenea, în intervalul 16 august – 18 august, biletele vor fi disponibile și la casa stadionului „Ilie Oană” (str. Vlahuță), ce va fi deschisă după următorul program:

– luni, 16 august: orele 09.00-17.00

– marți, 17 august: orele 09.00-17.00

– miercuri, 18 august: orele 09.00 – 19.00.

Preţurile biletelor sunt următoarele:

– Peluze – 8 lei;

– Tribuna II – 12 lei;

– Tribuna I – 20 lei;

– Tribuna 0 – 25 lei;

*La procurarea tichetelor este necesară prezentarea actului de identitate.

Conform Protocolului Desfășurare Competiții, persoanele eligibile pentru a asista la o competiție sportivă sunt următoarele:

Persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-COV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare.
Persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore (testele trebuiesc eliberate de către Laboratoare autorizate).
Persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi de la confirmarea infectării cu SARS-COV-2 (cu prezentarea documentelor medicale doveditoare).

IMPORTANT: în conformitate cu noul Protocol Medical pentru desfășurarea competițiilor, aprobat de către Comitetul de Urgență al Federației Române de Fotbal, în data de 13 august, minorii sunt exceptați de la obligativitatea testării!

Următorul meci

Meciuri

DatăEvenimentOră/Rezultat

Clasament

LocClubMPct
13064
23055
33053
43049
53043