Biletele pentru partida cu FC Hermannstadt se găsesc și la casa stadionului „Ilie Oană”!

Seria meciurilor de pe „Ilie Oană”, din această ediție a Superligii, se va încheia sâmbătă, atunci când, de la ora 14.30, FC Petrolul va primi vizita lui FC Hermannstadt, echipa alături de care, în urmă cu exact un an, făcea pasul, din eșalonul secund, către prima scenă a fotbalului românesc!

În luptă pentru conservarea poziției a șaptea, pe care o ocupă cu două etape înainte de finalul stagiunii, „lupii” mizează pe un stadion plin la ultima întâlnire, de „acasă”, cu suporterii, din acest sezon. În plus, meciul cu FC Hermannstadt face parte dintr-o campanie umanitară ce are ca scop ajutorarea Spitalului de Pediatrie din Ploiești, iar toate încasările rezultate din vânzarea de bilete vor fi donate instituției spitalicești! De asemenea, biletele cumpărate pentru acest joc vor asigura accesul și la un super concert caritabil ce va avea loc pe data de 16 iunie, pe „Ilie Oană”, la care vor cânta TAXI, VUNK, DIRECȚIA 5, RALUCA- PROIECTUL BALCANIK și ELENA GHEORGHE! Atenție: doar biletele cumpărate pentru partida de sâmbătă vor fi valabile și la concertul din 16 iunie, nu și abonamentele emise de către clubul nostru pentru acest sezon!

De astăzi, tichetele pentru meciul FC Petrolul – FC Hermannstadt pot fi procurate și de la casa stadionului „Ilie Oană”. Aceasta este deschisă, astăzi și mâine, în intervalul 09.00 – 17.00, iar sâmbătă între 09.00 și 14.30.

Totodată, biletele pot fi procurate și on-line, de aici: https://www.entertix.ro/bilete/16904/fc-petrolul-afc-hermannstadt-13-mai-2023-stadion-ilie-oana-ploiesti-ploiesti.html

Prețurile biletelor sunt următoarele:

Peluze – 10 lei;

Tribuna 2 – 30 lei;

Tribuna 1 – 40 lei;

Tribuna 0 – 50 lei.

Cu toții pe stadion! Hai Petrolul!

Următorul meci

Meciuri

DatăEvenimentOră/Rezultat

Clasament

LocClubMPct
13064
23055
33053
43049
53043