FC Petrolul – FC Hermannstadt/Ultima reprezentație a sezonului pe „Ilie Oană”

Antrenorul Florin Pîrvu și „căpitanul” Vali Țicu au prefațat astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, ultima partidă, din acest sezon, de pe „Ilie Oană”, FC Petrolul – FC Hermannstadt. Meciul se va disputa mâine, de la ora 14.30, iar toate încasările provenite din vânzarea biletelor vor fi donate către Spitalul de Pediatrie Ploiești.

„Este ultimul meci de acasă din acest sezon și, totodată, un joc special, pentru că, așa cum se știe, toate încasările vor fi donate către Spitalul de Pediatrie Ploiești. Este un lucru extraordinar și mă bucur că ne-am alăturat acestei campanii și că putem ajuta. Sper, astfel, că vom avea parte, mâine, de un stadion plin”, a spus Florin Pîrvu, tehnicianul „lupilor” confirmând, apoi, obiectivul din acest final de campionat.

„Vom întâlni o echipă bună, foarte omogenă, care joacă de mult timp împreună și are, astfel, create automatismele, așa încât ne așteaptă un meci greu. Dar, suntem pregătiți, iar obiectivul nostru este cât se poate de clar, să terminăm pe primul loc în play-out! Trebuie să avem o mentalitate de învingători, așa încât orice meci pe care îl jucăm trebuie să-l abordăm la victorie! Îmi doresc foarte mult să terminăm pe prima poziție din play-out, pentru că ar fi un lucru foarte important pentru noi, pentru grupul care s-a creat aici, unul extraordinar. Am mai spus-o, cheiea rezultatelor bune din acest sezon a stat în vestiar!”, a mai spus Pîrvu.

„Am înțeles că vor veni mulți spectatori la meci și trebuie să luptăm pentru ei. Vrem să arătăm forța grupului și, din punctul meu de vedere, sunt trei puncte foarte importante pe care ne dorim să le câștigăm. Ne-ar ajuta foarte mult să ne îndeplinim noul obiectiv, câștigarea play-out-ului, dar ar conta foarte mult și pentru noi, pentru că ne dorim să avem o mentalitate de învingători și să obținem maximum posibil din fiecare meci”, a spus, la rândul său, Vali Țicu.

Partida dintre FC Petrolul și FC Hermannstadt va începe la ora 14.30 și va fi condusă de către o brigadă alcătuită din Ionuț Coza (Cernica – Ilfov) – Valentin Avram (București) și Imre-Laszlo Bucsi (Sf. Gheorghe). Rezervă: Iuliana Elena Demetrescu (Rm. Vâlcea). Arbitru VAR: Radu Petrescu (București). Arbitru AVAR: Ferencz Tunyogi (Zalău). Observatori: Liviu Ciubotariu (Galați, pentru arbitraj) și Octavian Goga (Brașov, pentru organizare).

Cumpără bilet, păstrează-l și vei participa și la super concertul caritabil din data de 16 iunie!

Așa cum se știe, meciul cu FC Hermannstadt face parte dintr-o campanie umanitară ce are ca scop ajutorarea Spitalului de Pediatrie din Ploiești, iar toate încasările rezultate din vânzarea de bilete vor fi donate instituției spitalicești! De asemenea, biletele cumpărate pentru acest joc vor asigura accesul și la un super concert caritabil ce va avea loc pe data de 16 iunie, pe „Ilie Oană”, la care vor cânta TAXI, VUNK, DIRECȚIA 5, RALUCA- PROIECTUL BALCANIK și ELENA GHEORGHE! Atenție: doar biletele cumpărate pentru partida de sâmbătă vor fi valabile și la concertul din 16 iunie, nu și abonamentele emise de către clubul nostru pentru acest sezon!

De astăzi, tichetele pentru meciul FC Petrolul – FC Hermannstadt pot fi procurate și de la casa stadionului „Ilie Oană”. Aceasta este deschisă, astăzi și mâine, în intervalul 09.00 – 17.00, iar sâmbătă între 09.00 și 14.30.

Totodată, biletele pot fi procurate și on-line, de aici: https://www.entertix.ro/bilete/16904/fc-petrolul-afc-hermannstadt-13-mai-2023-stadion-ilie-oana-ploiesti-ploiesti.html

Prețurile biletelor sunt următoarele:

Peluze – 10 lei;

Tribuna 2 – 30 lei;

Tribuna 1 – 40 lei;

Tribuna 0 – 50 lei.

Cu toții pe stadion! Hai Petrolul!

Următorul meci

Meciuri

DatăEvenimentOră/Rezultat

Clasament

LocClubMPct
13064
23055
33053
43049
53043