Bun venit, Sergiu Pârvulescu!

Clubul nostru își continuă campania de întărire a lotului de jucători în perspectiva viitorului sezon competițional, astăzi ajungând la un acord cu tânărul fundaș dreapta Sergiu Pârvulescu.

În vârstă de doar 17 ani, născut la Brașov, Pârvulescu are, deja, experiența unui sezon competițional la nivelul eșalonului secund. Crescut la ACS Kids Tâmpa Brașov, grupare de care aparține și în prezent, noul echipier al „lupilor” a evoluat, în ediția 2020-2021 a Ligii 2, sub formă de împrumut la Gloria Buzău, bifând 16 prezențe în sezonul regulat și alte șase pe parcursul fazei play-out, și, cu o singură excepție, a fost titular în toate aceste confruntări. În plus, în afara partidei cu „U” Cluj, în care a intrat pe teren imediat după pauză, și a meciului cu CSM Reșița, atunci când a fost înlocuit în minutul 72, Pârvulescu a fost integralist în celelalte întâlniri, o performanță deloc de neglijat pentru un jucător născut în 2003.

În același timp, Pârvulescu este un obișnuit al naționalelor de juniori, ultima dată fiind convocat la reprezentativa „Under 18”, acolo unde, recent, a fost coechipier cu un alt petrolist, fundașul central Adrian Nicolae, la un turneu desfășurat în Serbia.

Bun venit, Sergiu Pârvulescu!

Următorul meci

FC Petrolul Ploiești vs UTA Arad

Stadion Ilie Oană
Play-Out Superliga

Meciuri

DatăEvenimentOră/Rezultat

Clasament

LocClubMPct
13064
23055
33053
43049
53043