Chindia Târgoviște – FC Petrolul/În fața unui pas aproape decisiv

„Lupii” pot face un pas mare către sferturile de finală ale Cupei României, dacă vor câștiga partida pe care o vor disputa mâine, de la ora 18.00, la Târgoviște, cu Chindia, în cadrul Grupei A a competiției KO.

O victorie în partida de mâine, de pe arena de lângă Turnul Chindiei, ar aduce echipa noastră la cota șase în clasament, iar matematica în ceea ce privește calificarea în turul următor al competiției s-ar simplica, astfel, enorm. E drept, într-o anumită conjunctură, șase puncte pot să nu se dovedească a fi suficiente pentru ocuparea unuia dintre primele două locuri ale clasmentului grupei, însă este clar că un succes obținut la Târgoviște ar lămuri în mare măsură ecuația calificării.

„Așa cum am declarat, Cupa României este un obiectiv important pentru noi și vrem să avem un parcurs cât mai lung posibil în acest sezon. E clar, astfel, că mergem să câștigăm meciul de la Târgoviște și să ne apropiem de calificarea în turul următor al întrecerii”, a punctat Florin Pîrvu, tehnicianul „galben-albaștrilor” admițând, totodată, că vor exista unele modificări în efectivul echipei pe care o conduce. „Am jucat sâmbătă cu FCSB, mergem marți la Târgoviște, apoi sâmbătă avem din nou meci în campionat, la Sf. Gheorghe. Vor fi, cu siguranță, modificări în echipă, dar sunt convins că jucătorii care vor intra o vor face cu succes”, a mai spus Pîrvu, cel care, în mod cert, nu-i va putea utiliza pe Vali Țicu, suspendat, și pe Sergiu Hanca, cel care așteaptă să afle un verdict clar în ceea ce privește gravitatea accidentării suferită în ultimul meci de campionat.

Partida de pe arena „Eugen Popescu” va începe la ora 18.00, fiind transmisă de către Digisport și PrimaSport. Întâlnirea va fi condusă de către o brigadă alcătuită din George Cătălin Găman (Craiova) – Nicușor Marin (Suseni-Argeș) și Daniel Vlase (Galați). Arbitru de rezervă va fi Marius Naidin (Pitești), iar ca observatori au fost delegați Iosif Olah (Sf. Gheorghe) și Miodrag Daniel Mihai (București).

Grupa A

Etapa a 2-a

Corvinul Hunedoara – Sepsi OSK Sf. Gheorghe

Chindia Târgoviște – FC Petrolul

Progresu Pecica – AFC Hermannstadt

Clasament

1. Corvinul Hunedoara  1       1          0          0          2-0       3

2. FC Petrolul                  1       1          0          0          2-1       3

3. Sepsi OSK                    1       0          1          0          1-1       1

4. AFC Hermannstadt   1       0          1          0          1-1       1

5. Progresul Pecica         1       0          0          1          1-2       0

6. Chindia Târgoviște     1       0          0          1          0-2       0

Etapa a 3-a (6 decembrie)

FC Petrolul – Sepsi OSK Sf. Gheorghe

Chindia Târgoviște – AFC Hermannstadt

Progresul Pecica – Corvinul Hunedoara

Următorul meci

FC Petrolul Ploiești vs Sepsi OSK Sfântu Gheorghe

Stadion Ilie Oană
Cupa Romaniei

Meciuri

DatăEvenimentOră/Rezultat

Clasament

LocClubMPct
11837
21832
31832
41831
51826