Comunicat de presă

ACS Petrolul 52 nu va participa la licitația publică pentru atribuirea contractului de licență exclusivă a celor șase mărci „Petrolul”, ce va fi organizată, în data de 9 iulie, de către Primăria Municipiului Ploiești.

Decizia a fost luată ca urmare a consultării membrilor Comitetului Director și AGA, și are la bază faptul că, în acest moment, ACS Petrolul 52 nu poate îndeplini anumite condiții de natură financiară, prin care să garanteze atingerea obiectivelor stabilite, de către Municipiul Ploiești, în contractul de licență exclusivă.

Clubul nostru depune, în continuare, toate eforturile necesare pentru rezolvarea aspectelor financiare, astfel încât activitatea să se poată desfășura într-un climat propice performanței. Totodată, printr-o adresă oficială înaintată către Consiliul Local al Municipiului Ploiești, ACS Petrolul 52 și-a reconfirmat disponibilitatea și a solicitat lămuriri suplimentare privind o viitoare asociere, una benefică Petrolului, suporterilor petroliști și comunității locale.

Următorul meci

FC Petrolul Ploiești vs FC Rapid 1923

Stadion Ilie Oană
Superliga

Meciuri

DatăEvenimentOră/Rezultat

Clasament

LocClubMPct
149
249
348
448
548