Costel Enache, înainte de AFC Turris-Oltul – FC Petrolul: „Victoria a devenit condiția de bază!”

Într-o fază play-off derulată sub semnul echilibrului total, patru dintre cele cinci jocuri desfășurate până acum încheindu-se nedecis, pentru Petrolul varianta remizei nu mai este de luat în calcul înaintea întâlnirii de mâine, de la Turnu Măgurele.

„Este un meci din care așteptăm să scoatem maximum posibil, pentru că, altfel, lucrurile ar trebui să tindă mult spre rezultate colaterale și vom fi nevoiți să așteptăm de la alții ceea ce nu am reușit să facem noi. Ne setăm pe victorie și sperăm că vom obține toate cele trei puncte, aceasta este singura noastră șansă!”, a recunoscut antrenorul principal al „galben-albaștrilor”, Costel Enache.

Înaintea partidei la la Turnu Măgurele, Turris are un avantaj de trei lungimi în clasament, fiind singura formație care a obținut o victorie în acest play-off, 4-3 în deplasare cu UTA Arad. „Sigur, nu va fi un meci ușor la Turnu Măgurele, din mai multe puncte de vedere! Cel mai important este acela al formei pe care o traversează Turris, echipă care a dat dovadă de o organizare de joc foarte bună în prima etapă, contra Argeșului, pentru ca, după aceea, să facă un meci senzațional și să arate o forță ofensivă deosebită la Arad”, a continuat tehnicianul petroliștilor, cel care a primit mai multe vești bune în ultimele zile, având încredere în forța colectivă a grupului pe care îl conduce.

„Cred că suntem cu toții conștienți de ceea ce avem de făcut și cât se poate de motivați în acest sens. Îi <<simt>> pe băieți, pentru că stăm foarte mult împreună și comunicăm mult, de la lucruri personale la ceea ce ne-a unit, practic, pe toți, Petrolul! Vorbim despre jocul nostru, despre ceea ce am putea face în aceste trei partide și, bineînțeles, despre șansa pe care o avem, aceea de a juca efectiv pentru promovare”, a mai spus Costel Enache.

„În momentul în carea am plecat la drum, în acest play-off, ne-am setat ca obiectiv cinci victorii. Nu am reușit să câștigăm până acum, dar ne-au mai rămas trei jocuri de disputat și este clar că avem nevoie de tot

atâtea succese. De la bun început știam că trebuie să câștigăm fiecare meci, dar, acum, victoria chiar a devenit condiția de bază!”, a conchis antrenorul petroliștilor.

Arbitrează Marcel Bârsan

Pentru partida de mâine seară, ce va începe la ora 21.00, Comisia Centrală a Arbitrilor a delegat o brigadă de prim eșalon, condusă de către Marcel Bârsan (București). Acesta va fi ajutat de Valentin Avram (București) și Daniel Mitruți (Craiova), în vreme ce arbitru de rezervă va fi Bogdan Dumitrache (București).

Observatori au fost delegați Gheorghe Mihalache (Buzău) și Florentin Barbu (Giurgiu).

Următorul meci

FC Petrolul Ploiești vs UTA Arad

Stadion Ilie Oană
Superliga

Meciuri

DatăEvenimentOră/Rezultat

Clasament

LocClubMPct
11126
21022
31121
41119
51115