Costel Lazăr: „Avem nevoie de liniște și unitate!”

Președintele Petrolului, Costel Lazăr, a comentat evoluția pe care „galben-albaștrii” au avut-o în ultimele jocuri, făcând, totodată, un apel la liniște și unitate, pentru ca echipa să-și poată atinge obiectivele propuse.
„Rezultatele din ultimele meciuri, dar și evoluția echipei, ne dau speranța că suntem pe drumul cel bun. Se vede munca staffului tehnic și a jucătorilor și îmi doresc să continuăm pe aceeași linie. Sigur, e încă foarte devreme, așa că trebuie să fim la fel de echilibrați și să luăm lucrurile pas cu pas. Dar, dacă vom avea liniște și dacă ne vom păstra unitatea, atunci cu greu vom putea fi opriți din drumul nostru spre Liga 1”, a comentat președintele Petrolului.

Lazăr a avut un mesaj de apreciere și pentru spectatorii prezenți, sâmbătă, la meciul cu Dacia Unirea Brăila.  „Le mulțumesc, totodată, suporterilor care au fost alături de noi și care au creeat o atmosferă foarte frumoasă pe <<Ilie Oană>>. Sper ca, prin evoluțiile noastre ulterioare, să atragem și mai multă lume la stadion, astfel încât viitoarele meciuri să se dispute, atât cât se poate în condițiile actuale, cu casa de bilete <<închisă>>! În același timp, aș vrea să fac o mențiune legată și de cei care continuă să aibă o răfuială personală cu mine. Am încercat o conciliere amiabilă după meciul de la Tg. Jiu, dar, din câte se pare, lucrurile nu s-au schimbat din acest punct de vedere și aș vrea să le transmit doar atât: în situația în care se vor dovedi anumite fapte de natură penală, atunci nu sunt dispus să fac vreo concesie!”, a menționat Costel Lazăr.

Următorul meci

UTA Arad vs FC Petrolul Ploiești

Stadion Francisc von Neuman
Superliga

Meciuri

DatăEvenimentOră/Rezultat

Clasament

LocClubMPct
12655
22648
32645
42640
52639