Cu rușii, nici pe plus, nici pe minus!

Petrolul a încheiat seria meciurilor în care a avut ca adversare divizionare secunde din Rusia tot cu un rezultat de egalitate, 0-0 în duelul de astăzi, cu FK Avangard Kursk.

Formația lui Costel Enache își păstrează invicibilitatea în 2020 și după jocul, din această după-amiază, cu FK Avangard Kursk, unul încheiat fără gol în ciuda unei dominări aproape totale a „galben-albaștrilor”. Practic, Marinescu și coechipierii săi s-au aflat, în permanență, la controlul ostilităților, însă n-au reușit să fructifice niciuna dintre oportunitățile apărute pe parcursul celor 90 de minute.

În prima repriză, „lupii” s-au lovit de „zidul” ridicat de către portarul rus Tereshkin, autorul a două parade excelente, la șutul din afara careului mare trimis de către Marinescu (33), precum și la voleul expediat, de la 20 de metri, de către Roige (41). Și după pauză Tereshkin și-a salvat echipa în câteva rânduri, providențială fiind intervenția, în marginea careului mic, în fața lui Blănaru (58), fază continuată cu o minge reluată în plasă de către Deac, însă golul a fost anulat de către brigada din Letonia pentru un presupus ofsaid în care s-a aflat mijlocașul petrolist!

S-a terminat, astfel, 0-0, iar bilanțul celui de-al doilea cantonament ajunge la trei remize și o victorie. Toate rezultatele de egalitate au venit în urma partidelor cu formațiile din Rusia, 1-1 cu Nizhny Novgorod, 0-0 cu SKA Khabarovsk și FK Avangard Kursk, iar victoria a fost obținută în fața liderului eșalonului secund din Serbia, FK Graficar Beograd (2-1).

Joi, în ultimul test de dinaintea venirii în țară, Petrolul o va avea ca adversară pe colega de eșalon Metaloglobus București.

În întâlnirea cu Avangard Kursk, Costel Enache a apelat la următorii jucători:

Lungu – Olaru, Răuță, Manolache, Țicu – Pierce – Deac (80 Ekollo), Meza Colli, Marinescu (77 Nițescu), Roige – Blănaru (77 Arnăutu).

Următorul meci

Meciuri

DatăEvenimentOră/Rezultat

Clasament

LocClubMPct
13064
23055
33053
43049
53043