Dacia Unirea Brăila – Petrolul Ploiești/ Duel, la malul Dunării, pentru un loc în „16”-imile Cupei

Ajunși, în ultimele două ediții ale Cupei României, până în faza sferturilor de finală, petroliștii își propun să reediteze, cel puțin, parcursul bun și în actualul sezon al competiției KO. Mâine, de la ora 16.30, „lupii” vor lupta pentru calificarea în „16”-imi, pe terenul colegei de eșalon Dacia Unirea Brăila, într-o întâlnire ce va putea fi urmărită, în format live video, pe canalul de YouTube FCP TV (aici).

 După un start de stagiune încurajator, în care au bifat cinci victorii în cele șase partide disputate în campionat și Cupa României, elevii lui Nicolae Constantin privesc cu optimism și către confruntarea, de mâine, de la Brăila. Vor avea în față un adversar pe care l-au întâlnit de curând și pe care l-au învins, pe „Ilie Oană” însă, de o manieră categorică, 4-0, cu toate golurile marcate de către Sory Ibrahim Diarra, dar asta nu înseamnă că nu vor trata partida de mâine cu maximă atenție.

Petroliștii au plecat, după antrenamentul de dimineață, către orașul de la Dunăre, cu câteva absențe în lot. Valentin Țicu și Sergiu Pârvulescu nu și-au terminat treaba la reprezentativele „U21” și „U19”, ambele selecționate disputând, astăzi, jocurile test cu Georgia, respectiv Bosnia, în vreme ce fundașul central Bart Meijers se află, încă, în proces de recuperare, după accidentarea suferită în urmă cu aproape trei săptămâni. În schimb, a fost „recuperat” Alin Boțogan, tânărul mijlocaș revenind, de astăzi, la antrenamente, după ce a participat la un stagiu de pregătire al naționalei „U 18”.

Pentru confruntarea de mâine, organizatorii au anunțat că biletele rezervate suporterilor petroliști vor costa 10 lei, acestea fiind disponibile în zona de acces a sectorului fanilor echipelor oaspete. De asemenea, accesul va fi permis doar cu prezentarea Cărții de Identitate și a documentelor care să confirme încadrarea într-unul dintre criteriile stabilite prin protocolul medical.

 

Următorul meci

Meciuri

DatăEvenimentOră/Rezultat

Clasament

LocClubMPct
13064
23055
33053
43049
53043