De astăzi la Poiana Brașov

Vreme de cinci zile, petroliștii vor efectua un mini-cantonament montan, profitând de faptul că meciul de campionat cu CSM Slatina, de la finalul acestei săptămâni, a fost amânat. „Lupii” și-au stabilit cartierul general la Hotel Bradul din Poiana Brașov, iar Viorel Moldovan va căuta să pună accentul pe latura fizică a pregătirilor. „Vom căuta să reglăm câteva lucruri din acest punct de vedere, în condițiile în care jucătorii au venit pe rând, așa încât nu se află, cu toții, la același nivel fizic”, a spus Viorel Moldovan.

Din lotul cu care s-a plecat, astăzi, către Poiana Brașov nu fac parte patru jucători. Acuzând o accidentare, Armando Vajushi a rămas la Ploiești, el urmând un program separat de pregătire pe parcursul acestor zile, sperându-se ca de săptămâna viitoare să reînceapă antrenamentele la capacitate normală. La rândul său, portarul Nicolai Cebotari a plecat la echipa națională a Moldovei, fiind convocat în lotul lărgit pentru meciurile cu Italia (amical), Grecia și Slovenia (ambele în Liga Națiunilor), în vreme ce cu mijlocașul moldovean Eugen Zasavițchi s-a ajuns, astăzi, la un acord privind încetarea contractului. De asemenea, tânărul mijlocaș Alexandru Dumitru nu mai face parte din lotul primei echipe a „galben-albaștrilor”, așa încât nici el nu a făcut deplasarea la Poiana Brașov.

Stagiul montan se va încheia cu două jocuri de verificare, în ambele adversare fiind echipe de prim eșalon. Astfel, vineri, de la ora 11.00, FC Petrolul o va întâlni, la Sf. Gheorghe, pe ACS Sepsi OSK, pentru ca sâmbătă să joace pe terenul lui FC Voluntari.

Următorul meci

Meciuri

DatăEvenimentOră/Rezultat

Clasament

LocClubMPct
13064
23055
33053
43049
53043