De mâine, la Buftea

După ce, vineri, au încheiat stagiul de la Cheile Grădiştei, petroliştii vor lua startul, mâine, în cel de-al doilea cantonament al iernii. Astfel, lotul pregătit de către Romulus Ciobanu va merge la Centrul Naţional de Fotbal de la Buftea, acolo unde „lupii” vor avea stabilit cartierul general până pe 17 februarie, perioada fiind dedicată antrenamentelor tehnico-tactice şi jocurilor de pregătire.

Primul test este programat pentru ziua de miercuri, 7 februarie, atunci când Petrolul o va întâlni pe Unirea Slobozia, formaţie clasată pe locul patru în Seria a II-a a celui de-al treilea eşalon. Partida se va disputa pe terenul sintetic de la Buftea, începând cu ora 13.00, şi va fi condusă, de la centru, de către un arbitru cu experienţă, bucureşteanul Radu Petrescu.

Apoi, sâmbătă, 10 februarie, „găzarii” vor merge la Piteşti, pentru confruntarea cu divizionara secundă FC Argeş, meci ce se va derula, cu începere de la ora 12.00, pe unul dintre terenurile cu iarbă naturală din cadrul complexului „Nicolae Dobrin” din Trivale.

În săptămâna a doua a cantonamentului sunt programate disputele cu Chindia Târgovişte (14 februarie) şi CS „U” Craiova II (17 februarie), ambele, cel mai probabil, tot la Buftea.

24 de jucători la Buftea

Pentru acest al doilea cantonament al începutului de an, lotul petroliştilor nu va suferi modificări substanţiale faţă de stagiul de la Cheile Grădiştei. Principala noutate este aceea a revenirii „căpitanului” Claudiu Tudor, cel care va face deplasarea la Buftea şi va fi integrat, treptat, în antrenamentele echipei. Rămân acasă, în schimb, doi dintre cei trei juniori care au mers în primul cantonament, Fabian Sotir şi Mihai Constantinescu.

Iată, însă, lotul complet pentru stagiul de la Buftea:

Portari: Mirel Bolboaşă, Raul Avram şi Raul Botezan;

Jucători de câmp: Alberto Olaru, Paul Antoche, Răzvan Catană, Gabriel Frîncu, Jean Prunescu, Alexandru Ichim, Valentin Ţicu, Mihai Velisar, Claudiu Tudor, Marius Chindriş, Cristian Andor, Alexandru Ciocâlteu, Tiberiu Niţescu, Cosmin Lambru, Nini Popescu, Saim Tudor, Daniel Cârjan, Mihai Ene, Mario Bratu, Sergiu Arnăutu şi Georgian Păun.

 

Următorul meci

FC Petrolul Ploiești vs Sepsi OSK Sfântu Gheorghe

Stadion Ilie Oană
Cupa Romaniei

Meciuri

DatăEvenimentOră/Rezultat

Clasament

LocClubMPct
11837
21832
31832
41831
51826