FC Petrolul – Unirea Slobozia 3-2, în primul test de la Buftea

Aflaţi, de ieri, la Buftea, acolo unde şi-au stabilit cartierul general până la finele săptămânii viitoare, petroliştii au susţinut, astăzi, primul test din cadrul celui de-al doilea cantonament, adversară fiindu-le Unirea Slobozia, echipa clasată pe locul patru în C2.

La capătul unui joc în care s-au dictat trei lovituri de pedeapsă, „lupii” s-au impus cu scorul de 3-2 (2-1), bifând, astfel, cel de-al patrulea succes din tot atâtea posibile în această perioadă de pregătiri.

Disputat pe terenul sintetic al Centrului Naţional de Fotbal de la Buftea, jocul de astăzi a început într-o notă de dominare consistentă a petroliştilor. „Lupii” şi-au creat repede ocazii de gol, iar presiunea la poarta adversă a dat roade, deschiderea scorului venind la capătul primului sfert de oră, atunci când Apostol, presat de Arnăutu, a deviat în proprie poartă o minge centrată, de pe stânga, de către Păun.

Patru minute mai târziu, pe o pasă lungă a lui Velisar, acelaşi Păun (19) a demarat din jumătatea proprie şi nu s-a mai oprit decât în careul advers, „executându-l” pe Negruşa cu un şut de la 10-12 metri. Până la pauză, Unirea a reuşit să reducă din diferenţă, după un penalti acordat în urma unui fault comis, la limita careului, de către Antoche asupra lui Apetrei (34), lovitura de pedeapsă fiind transformată de Răduca (34).

La pauză, Romulus Ciobanu a schimbat liniile în totalitate, iar adversarii au profitat, reuşind să egaleze tot după un penalti, executat, de această dată, de către Toma (71). Pe final, petroliştii au avut şi ei şansa unei lovituri de pedeapsă dictată de către „centralul” Radu Petrescu, după un fault la Lambru, iar Ciocâlteu (85) a transformat fără emoţii, stabilind scorul final: 3-2.

Pentru „găzari” urmează, acum, două zile de antrenamente la Buftea, iar sâmbătă o deplasare la Piteşti, pentru meciul cu divizionara secundă FC Argeş, ce se va disputa, cu începere de la ora 12.00, pe un teren din cadrul Complexului „Nicolae Dobrin” din Trivale.

Foto: Razvan Păsărică/www.sportpictures.eu

………………….

FC Petrolul – Unirea Slobozia 3-2 (2-1)

Marcatori: Apostol (15, autogol), Păun (19), Ciocâlteu (85, pen.)/Răduca (34, pen.), Toma (71, pen.).

Petrolul (repriza întâi): Avram – Antoche, Ichim, Olaru – Saim Tudor, Chindriş, Andor, Velisar – N. Popescu, Arnăutu, Păun.

Petrolul (repriza a doua): Bolboaşă – Prunescu, Frîncu, Ţicu – Catană, Ene, Niţescu, M. Bratu (71 Velisar) – Lambru, Cârjan, Ciocâlteu. Antrenor: Romulus Ciobanu.

Unirea: Negruşa – Gherasim, Apostol, Ghinea, Drăguţ – Adăscăliţei, Ibiran, Răduca, Apetrei – Năstase, Bucă. Au mai jucat: Dumitrescu, Comşa, Ene, Toma, Teodorescu, Lemnaru, Cazan şi R. Stănescu. Antrenor: Costea Enache.

Următorul meci

FC Petrolul Ploiești vs Sepsi OSK Sfântu Gheorghe

Stadion Ilie Oană
Cupa Romaniei

Meciuri

DatăEvenimentOră/Rezultat

Clasament

LocClubMPct
11837
21832
31832
41831
51826