De trei ori FC Petrolul vs Rapid în weekend!

FC Petrolul și Rapid București se vor înfrunta de trei ori în ultima zi a acestei săptămâni! Pe lângă meciul echipelor de seniori, tot duminică mai sunt programate și confruntările directe din Liga de Tineret și Liga Elitelor „U17”!

Etapa a cincea din Superliga propune, duminică, un duel mult așteptat. „Primvs derby” se va disputa, pentru prima dată, pe noul „Giulești”, de la ora 21.30, dar va fi prefațat de alte două întâlniri în care se vor afla, față în față, reprezentantele celor două cluburi.

Astfel, la finalul acestei săptămâni pornesc la drum și competițiile rezervate juniorilor, iar Petrolul și Rapid se vor întâlni, în prima rundă, atât în Liga de Tineret, cât și în Liga Elitelor „U17”. Ambele confruntări se vor disputa, tot dumincă, pe arena „Conpet” din Strejnic, de la orele 12.00 (Liga de Tineret) și 14.00 („U17”).

Tot în weekend vor susține primele jocuri oficiale din acest sezon și echipele de juniori „U16” și „U15”, participante în Liga Elitelor la categoriile de vârstă respective. Cele două formații se vor deplasa la Miercurea Ciuc, pentru întâlnirile cu reprezentantele clubului AFK Csikszereda, programate să se dispute sâmbătă, de la orele 12.00 și 14.00.

Mult succes tuturor!

Următorul meci

FC Dinamo București vs FC Petrolul Ploiești

Stadionul "Arcul de Triumf"
Superliga

Meciuri

DatăEvenimentOră/Rezultat

Clasament

LocClubMPct
13064
23055
33053
43049
53043