Din nou la treabă!

„Lupii” n-au, deocamdată, niciun moment de respiro în cantonamentul de la Belek, iar după ce, aseară, au câștigat meciul cu FK Kyzylzhar, de astăzi s-au întors la programul obișnuit cu două antrenamente zilnice.

Primul s-a desfășurat pe teren, pentru ca, după-amiază, să urmeze o porție de lucru la sala de forță. La antrenamentul de dimineață a revenit Mihai Nițescu, tânărul jucător absent zilele trecute din cauza unei răceli foarte puternice, dar, în schimb, nu s-a putut pregăti normal Younes Hamza, atacantul „galben-albaștrilor” resimțindu-se din cauza unor răni provocate de ghetele de joc.

Mâine, formația noastră va suține cea de-a doua verificare de pe parcursul acestui prim stagiu, în compania grupării maghiare de eșalon secund FC Budaorsi. Partida va începe la ora locală 16.00 (15.00 în România).

Vecini de antrenament cu naționala de rugby și cu FC Voluntari

Baza „Corendon Sport Center”, cea pe care se pregătesc petroliștii, are trei terenuri, toate fiind folosite, în această perioadă, preponderent de către formații din România.

Astfel, aproape în fiecare zi, „lupii” au fost vecini de antrenament cu naționala de rugby, „stejarii” urmând să plece din Antalya direct în Georgia, pentru meciul de pe 1 februarie din cadrul „Rugby Europe Championship”.

Tot aici se pregătește și prim-divizionara FC Voluntari, prilej de revedere între mulți vechi prieteni, în condițiile în care în ambele tabere se află mulți jucători ce au evoluat la cel mai înalt nivel al fotbalului românesc.

 

 

Următorul meci

FC Voluntari vs FC Petrolul Ploiești

Stadion „Anghel Iordănescu”, Voluntari
Superliga

Meciuri

DatăEvenimentOră/Rezultat

Clasament

LocClubMPct
11737
21732
31730
41729
51725