Din nou pe „Ilie Oană”

La trei zile după efortul superb din meciul de „Cupa României”, atunci cand doar „loteria” penaltiurilor i-a împiedicat să meargă mai departe în competiţia KO, petroliştii se întorc, astăzi, pe „Ilie Oană”, de data aceasta pentru un nou joc de campionat. Astfel, de la ora 18.45, Petrolul va primi replica altei grupări argeşene, Atletic Bradu, partida contând pentru etapă cu numărul zece a celui de-al treilea eşalon.

Meciul nu se anunţă a fi deloc unul simplu pentru formaţia lui Octavian Grigore, principala preocupare a tehnicianului „lupilor” fiind, în aceste zile, recuperarea fizică a elevilor săi, în condiţiile în care confruntarea cu CS Mioveni a lăsat destule urme. Prunescu şi Frîncu au părăsit terenul accidentaţi şi au şanse foarte mici să poată fi folosiţi astăzi, Alex Puchea figurează, în continuare, pe lista indisponibililor, dar revine, în schimb, Paul Antoche, cel care şi-a ispăşit, în „Cupă”, etapa de suspendare.

Jocul din această seară va fi condus de către o brigadă alcătuită din Cristian Moldoveanu (Sf. Gheorghe) – Peter Joszef (Sf. Gheorghe) şi Roberto Ciuraru (Sf. Gheorghe), observatori fiind delegaţi Lucian Măiereanu (Braşov) şi Vasile Blagoe (Drobeta Tr. Severin).

Tichetele de acces pentru confruntarea dintre FC Petrolul şi Atletic Bradu se găsesc la casa de bilete a stadionului „Ilie Oană”, ce va fi deschisă de la ora 09.00 până la startul confruntării.

Următorul meci

UTA Arad vs FC Petrolul Ploiești

Stadion Francisc von Neuman
Superliga

Meciuri

DatăEvenimentOră/Rezultat

Clasament

LocClubMPct
12655
22648
32645
42640
52639