Dreptul la speranţă!

Petrolul continuă cursa pentru un loc în primul eşalon, victoria obţinută marţi, la Mioveni, dar şi rezultatele consemnate în celelalte jocuri disputate în cadrul etapei cu numărul 32, dându-le dreptul „lupilor” să spere că îşi pot îndeplini obiectivul propus la începutul sezonului. Mâine, petroliştii revin pe „Ilie Oană”, pentru întâlnirea cu ACS Daco-Getica Bucureşti, ce va începe de la ora 12.00, şi au şansa, cu o victorie, să se apropie la un singur punct de poziţia care duce la barajul pentru promovare.

După două deplasări consecutive, formaţia noastră se întoarce pe „Ilie Oană”, cu un joc în care porneşte, în mod cert, cu prima şansă. Daco-Getica Bucureşti este un adversar ce trebuie, fără doar şi poate, învins, elevii lui Gigi Mulţescu fiind obligaţi la un parcurs fără greşeală în cele şapte etape care au mai rămas de disputat până la finele campionatului.

Rămâne acum, ca „găzarii” să ia drept reper repriza a doua excelentă făcută de la Mioveni, să obţină victoria atât de necesară şi, ajutaţi şi de înfrângerile suferite în această etapă de către Academica Clinceni, Sportul Snagov şi, mai ales, Universitatea Cluj, să „strângă” distanţa faţă de formaţiile de pe podiumul clasamentului, astfel încât să poată pregăti, cu un alt moral, asaltul final.

Pentru jocul de mâine, petroliştii i-au recuperat pe Laurenţiu Marinescu şi Florin Borţa, cei care şi-au ispăşit etapa de suspendare primită după eliminările de la Oradea, însă nu-i vor avea la dispoziţie pe Saim Tudor (şapte cartonaşe galbene) şi Dan Bucşa (patru cartonaşe galbene).

Partida, ce va începe la ora 12.00, va fi condusă de către o brigadă alcătuită din Cătălin Buşi (Rm. Vâlcea) – George Bogdan Duţă (Bacău) şi Cristian Voicu (Focşani). Arbitru de rezervă va fi Cristian Moldoveanu (Sf. Gheorghe), iar ca observatori au fost delegaţi Lucian Măiereanu (Braşov) şi Florentin Barbu (Giurgiu).

 

Următorul meci

FC Voluntari vs FC Petrolul Ploiești

Stadion „Anghel Iordănescu”, Voluntari
Superliga

Meciuri

DatăEvenimentOră/Rezultat

Clasament

LocClubMPct
11737
21732
31730
41729
51725