Dublă victorie în Liga Elitelor

Penultima etapă din Liga Elitelor pentru juniorii „U19” și „U17” s-a desfășurat astăzi, echipele clubului nostru reușind să bifeze, la Brazi, o dublă victorie, în duelurile cu ACS Kids Tâmpa Brașov

În primul meci al zilei, FC Petrolul „U19” s-a impus cu scorul de 2-0 (1-0), după un joc pe care l-a dominat de la un capăt la celalalt, ratând și o sumedenie de ocazii clare. Scorul a fost deschis de  către Adrian Nicolae (40), fundașul central care are, deja, ceva „vechime” și la nivelul primei echipei, pentru ca Nicholas Stănescu (71) să stabilească rezultatul final. Antrenorul formației noastre, Marius Manolache, i-a folosit în confruntarea de astăzi pe Marinache – Duță (67 Pop), Șerban (43 Dima), Nicolae, Popa, Licsandru, Stănescu (78 O. Dumitru), Vrăjitoarea, Sotir (67 D. Stoica), Ghiță (67 G. Stoica) și Bucur.

La fel de clar a fost succesul petroliștilor și în confruntarea formațiilor „U17”, elevii lui Gică Liliac impunându-se cu 3-1, toate golurilor fiind marcate după pauză. Dubla lui David Ilie (49 și 77) și reușita lui Sîrbu (52) le-au adus cele trei puncte „galben-albaștrilor”, golul oaspeților, venit târziu (min. 87), neputând să mai schimbe sorta confruntări. Pentru acest joc, primul „11” al Petrolului a fost alcătuit din Toma – Alecsandru, Pătrașcu, Vasile, Spătărelu, Iancu, Sîrbu, Oprea, Bălașa, Boțogan și Ilie. Pe lista de rezerve s-au aflat Păuna – Grigore, Gheorghe, Leonte, Petre, Cazan, Tudose și Vuță.

În urma rezultatelor de astăzi, echipele clubului nostru ocupă locul 10 la „U19” și locul 5 la „U17”, iar sâmbătă vor evolua, în ultima etapă a campionatului, pe terenul Viitorului Constanța.

Tot sâmbătă, dar la Strejnic, de la ora 16.00, se va disputa și ultima rundă din cadrul primei faze a Ligii Elitelor „U16”, FC Petrolul urmând să dispute un meci decisiv pentru calificarea în turul următor al competiției, cu Sepsi OSK Sf. Gheorghe.

Mai jos, o amplă galerie foto de la cele două întâlniri de astăzi.

 

Următorul meci

FC Petrolul Ploiești vs UTA Arad

Stadion Ilie Oană
Play-Out Superliga

Meciuri

DatăEvenimentOră/Rezultat

Clasament

LocClubMPct
13064
23055
33053
43049
53043