Duș rece în testul cu FC Voluntari

Profitând de faptul că următorul joc oficial, cel cu Ripensia, se va juca marți,Viorel Moldovan a programat, astăzi, un test în compania prim-divizionarei FC Voluntari, tehnicianul „lupilor” având, astfel, șansa să-i vadă la lucru și pe cei care au evoluat mai puțin sau chiar deloc în acest debut de sezon.

Partida s-a desfășurat la Buftea, iar după 23 de minute petroliștii își asiguraseră un avantaj confortabil. Saim Tudor (19) a deschis scorul, profitând de o eroare a portarului Lavin, iar Eugen Zasavițschi (23) a majorat diferența, înscriind cu un șut din interiorul careului, după o fază „lucrată” de Saim Tudor. Continuarea le-a aparținut, însă, ilfovenilor, și după ce Voinescu (35) a redus din hanicap, Sousa Anderson (38) a restabilit echilibrul, dintr-o lovitură de pedeapsă, la pauză intrându-se, astfel, de pe poziții de egalitate: 2-2.

După reluare, însă, raportul de forțe s-a răsturnat total în favoarea formației de prim eșalon, cea care a punctat de încă șase ori, prin I. Gheorghe (53), Achim (54, 86), Căpățână (62), Mailat (64) și Eric (70). Scor final, așadar, 8-2 pentru FC Voluntari, un duș rece pentru petroliști, dar din care, cu siguranță, Viorel Moldovan și elevii săi vor trage învățămintele necesare.

Pentru Petrolul au evoluat Avram – Olaru, Răuță, Mondragon (46 Enache), Poelmans – Botic – Constantinescu (60 Dumitru), Zasavțschi (46 Diarra), Nițescu (60 Bucur), Ben Levi – Saim Tudor. De partea cealaltă, tehnicienii formației de prim eșalon, Mihai Teja și Eusebiu Tudor, au mizat pe Lavin – Puel, Chilili, Oktai, Kocic, De Lucas, Borțoneanu, Al. Ilie, Anderson Sousa, Ad. Popa, Voinescu. După pauză au mai jucat Rîmniceanu – Al. Vlad, Cr. Costin, I. Gheorghe, Grădinaru, Mailat, Căpățână, C. Achim, Eric.

Singura noutate din garnitura ploieșteană a reprezentat-o fundașul central Jhon Mondragon, cel care este urmărit, în această perioadă, de către staff-ul tehnic al „lupilor”. În vârstă de 25 de ani, Modragon are cinci prezențe și două goluri marcate în LaLiga, acolo unde a evoluat, în sezonul 2017-2018, cu Osasuna, ulterior jucând pentru Puebla (Mexic), Leones (Columbia) și Sport Boys (Peru).

Foto: Răzvan Păsărică; Cristian Stavri.

Următorul meci

Meciuri

DatăEvenimentOră/Rezultat

Clasament

LocClubMPct
13064
23055
33053
43049
53043