Echipa „U17” merge mai departe în Cupa României!

După ce a terminat sezonul regular al Campionatului Național pe primul loc în Seria 4, cu 11 victorii din tot atâtea posibile și un golaveraj de 84-4, echipa de juniori „U17” a clubului nostru a debutat cu o victorie și în Cupa României.

În primul tur al competiției, Petrolul a întâlnit-o, astăzi, pe Chindia Târgoviște, cele două echipe fiind colege de serie în campionat, acolo unde dâmbovițenii s-au situat pe poziția secundă, la opt puncte în spatele formației noastre. Diferența a fost evidentă și de această dată, Petrolul impunându-se cu 2-0 (2-0), ambele goluri fiind marcate încă din prima repriză, de către „căpitanul” Mihnea Rădulescu (foto, min. 2 și 17), cu două șuturi spectaculoase, expediate din afara careului!

Scorul final putea fi și mai net, dar, în partea a doua, petroliștii au irosit o lovitură de pedeapsă, chiar dacă au avut la dispoziție două încercări. Rădulescu a ratat în prima fază, penaltiul s-a repetat pentru că portarul Chindiei nu avea măcar un picior pe linia porții, așa cum spune regulamentul, dar nici Albert Dima, cel care a bătut a doua oară, nu a reușit să înscrie!

Iată, însă, echipa pe care a avut-o la dispoziție Laurențiu Tureac pentru confruntarea de astăzi: Theodor Stancu – Mihnea Rădulescu, Albert Dima, Mihai Dinu, Leonard Preda, Tudor Catargiu, Mario Ioniță, Vlad Balea, Sebastian Alecsandrescu, Andrei Giamănu, Nicolae. Rezerve: Aris Păuna – Rareș Ioniță, Alex Mitran, Lucian Huiban, Petre Alexandru, Alin Baciu, Robert Coman, Denis Ardeleanu, Augustin Giamănu.

Final de săptămână încărcat pentru echipele de juniori

Echipele de juniori „U19” și „U17” vor juca, sâmbătă, primele meciuri din faza play-off a campionatului. Astfel, Petrolul „U19” o va întâlni pe Petrosport Ploiești, iar Petrolul „U17” va primi vizita formației Grupul Școlar Agricol Nucet. Ambele confruntări se vor disputa la Brazi, de la orele 12.00 și 14.00.

Tot sâmbătă, și tot la Brazi, dar de la ora 10.00, va fi programată confruntarea dintre Petrolul Ploiești și Dacia Unirea Brăila, contând pentru etapa inaugurală din cadrul fazei play-out a Ligii Elitelor „U16”.

Duminică va fi rândul echipei „U15” a clubului nostru să evolueze, în etapa a 4-a a Ligii Elitelor (Seria 4). Petrolul va juca, tot la Brazi, de la ora 10.00, cu AS Fotbal Club Buzău.

Următorul meci

Meciuri

DatăEvenimentOră/Rezultat

Clasament

LocClubMPct
13064
23055
33053
43049
53043