Efbet este noul partener al clubului nostru!

FC Petrolul Ploiești va avea, din acest sezon, un nou partener, Efbet, liderul pieței bulgare de gambling și betting, venind alături de clubul nostru.

Parteneriatul a fost oficializat, astăzi, într-o conferință de presă organizată la stadionul „Ilie Oană”. „Avem plăcerea să prezentăm un partener important, liderul pieței bulgare de gambling și betting, Efbet!Suntem bucuroși că îi avem alături de noi, îi pot numi cei mai importanți în betting în momentul acesta și le doresc să ajungă în topul industriei de gambling”, a spus Mihai Constantinescu, directorul de marketing al FC Petrolul Ploiești.

„Urmărim parteneriate pe termen mediu și lung, nu am venit aici să bifăm doar un sezon și să mergem acasă! Fundamentele pe care noi suntem construiți sunt aceleași: forță, muncă, reziliență, fidelitate și dragoste pentru sport! Asta este EfBet și parte din ADN-ul acesta îl regăsim și la Petrolul, adică o echipă care anul acesta împlinește 98 de ani, cu suișuri și coborâșuri, și care a regăsit acum forța de a reveni în prima ligă. Vă urez să țintiți la anii 65-66, să vă apropiați cât de mai mult de acea performanță și să adăugați la palmares noi trofee!”, a afirmat Bogdan Coman, Head Operations al Efbet România.

Următorul meci

FC Dinamo București vs FC Petrolul Ploiești

Stadionul "Arcul de Triumf"
Superliga

Meciuri

DatăEvenimentOră/Rezultat

Clasament

LocClubMPct
13064
23055
33053
43049
53043