Professional Farmaline – partener FC Petrolul Ploiești!

Professional Farmaline, companie care deține un depozit farmaceutic și alte 24 de puncte de vânzare în Prahova, Brașov și Dâmbovița, s-a alăturat proiectului FC Petrolul Ploiești!

Am venit cu speranța că, fiind prahovean și având principalele direcții de business aici, putem face lucruri frumoase împreună. Compania noastră sprijină de mult sportul, sunt mai multe echipe de copii pe care le ajutăm și cărora le asigurăm fie bugete, fie medicația, iar împreună cu Petrolul sper să creștem un pic performanța și în rândul lor. Petrolul este o echipă de tradiție și este important să își păstreze locul în care a ajuns acum și, evident, să obțină noi performanțe”, a punctat Razvan Stefan Munteanu, Manager & Shareholder Professional Farmaline.

Professional Farma Line este o companie care detine un depozit de produse farmaceutice, o farmacie online www.pfarma.ro si 21 farmacii/oficine locale in judetele Prahova, Brasov si Dambovita. Activeaza pe piata farmaceutica din anul 2001, avand o evolutie naturala si sigura.

Următorul meci

FC Dinamo București vs FC Petrolul Ploiești

Stadionul "Arcul de Triumf"
Superliga

Meciuri

DatăEvenimentOră/Rezultat

Clasament

LocClubMPct
13064
23055
33053
43049
53043