Tratamente Turcia – partener FC Petrolul Ploiești!

Clubul nostru a încheiat un parteneriat cu Tratamente Turcia, un grup ce asigură servicii medicale, juridice, de reprezentare, de transport, cazare și efectuarea procedurilor medicale, cu interpret român, în spitalele de top din Turcia.

„Sunt foarte fericit și am sentimentul că vom avea o colaborare excelentă cu Petrolul Ploiești. Locuiesc în Ploiești și m-am gândit că trebuie să ajutăm echipa orașului atât cât putem, medical cât și juridic. Petrolul este o echipă foarte bună, îi urăm mult succes în noul sezon și sperăm, totuși, să nu aibă nevoie de serviciile noastre, iar jucătorii să fie feriți de accidentări”, a afirmat Dr. Murat Gulseven, fondatorul Tratamente Turcia.

Cu puțin timp în urmă, cu ajutorul Tratamente Turcia, unul dintre juniorii de perspectivă ai clubului nostru, Cristian Vrăjitoarea, a suferit o intervenție chirurgicală pe cord la Istanbul, procedura fiind  un succes total, în condițiile în care tânărul fotbalist a revenit, după scurt timp, pe terenul de fotbal, putându-și continua cariera.

Următorul meci

Meciuri

DatăEvenimentOră/Rezultat

Clasament

LocClubMPct
13064
23055
33053
43049
53043